Κυριακή 2 Μαρτίου 2008

"TSIPRAS EVERYWHERE"

Κυριακή πρωί. Τι θα μπορούσε να ζητήσει ο Φύλαρχος? Μα φυσικά ηρεμία. Λίγη ηρεμία ώστε να χαθώ παρέα με μια κούπα καφέ μέσα στις εφημερίδες και τα blog.

Όμως που τέτοια τύχη. Ότι σελίδα και να γυρίσω ότι Blog και να ανοίξω πέφτω πάνω του. Συνέχεια βλέπω το χαμόγελο του. Ο νέος κύριος «Τίποτα» της πολιτικής μας σκηνής υπάρχει παντού, λες και το κάνει επίτηδες για να μου σπάσει τα νεύρα και να με κάνει να φύγω μια ώρα αρχύτερα με προορισμό την Γη του Πυρός (ρε λες η χάρη να φτάσει και εκεί?).

Ζω στην Αθήνα από τότε που γεννήθηκα. Θυμάμαι σχεδόν όλες τις δημοτικές εκλογές που έχουν γίνει στην πόλη από το 1980 μέχρι και σήμερα. Όσο και αν προσπάθησα να βρω υποψήφιο δήμαρχο με χειρότερο πολιτικό πρόγραμμα δυστυχώς δεν βρήκα. Και όμως αυτός ο άνθρωπος με τον συνδυασμό χωρίς πρόγραμμα πήρε 29.000 ψήφους (10,51%). Ο λόγος προφανής. Τα ΜΜΕ ήταν εκεί. Όπου και να εμφανιζόταν είχε τουλάχιστον 4 -5 κάμερες από πίσω του. Τελικά το αποτέλεσμα των εκλογών έδειξε ότι η συνταγή πέτυχε.

Ο καιρός πέρασε και στα αδιέξοδα της αριστεράς είπαν να δώσουν λύση για ακόμα μια φορά τα ΜΜΕ. «TSIPRAS EVERYWHERE». Ξεκινάει να «παίζει» από την πρωινή ζώνη, εκτείνεται στην μεσημεριανή και φτάνει στο peak (σωστός ο Νίκος) του το βράδυ.

Ξαναρίχνω μια ματιά στις τελευταίες δημοσκοπήσεις και τον βλέπω να αγγίζει το 18%. Αυτό ήταν πλέον σιγουρεύτηκα. Ο Έλληνας γουστάρει lifestyle. Καμιά πολιτική θέση, καμιά πολιτική άποψη, καμιά πολιτική πρόταση… και όμως 18% των ελλήνων θα τον ψήφιζαν…

Γη του Πυρός σου έρχομαι…

Καλή Κυριακή.

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

pesta syntrofe !!!

Ανώνυμος είπε...

Syntrofe auti einai i katalili mousiki gia to blog sou...
episinapto syndesmo mousikis upokrousis sunodeuomenis apo fotografiko uliko ----> http://www.youtube.com/watch?v=2yuSha_GJXw