Τρίτη 16 Σεπτεμβρίου 2008

ΑΣ ΤΟΥΣ ΧΕΙΡΟΚΡΟΤΗΣΟΥΜΕ (ΠΕΚΙΝΟ 2008)

Αδέλφια Καλησπέρα,

Σχεδόν πάνω από μια εβδομάδα προσπαθώ να βρω λέξεις για να γράψω το συγκεκριμένο ποστ. Λέξεις που θα έκαναν αυτό το ποστ «σοβαρό» ή «βαρύγδουπο». Τζίφος, έβλεπα τις μέρες να φεύγουν και να μην μπορώ να συντάξω ούτε πρόταση. Δεν είχα ξεχάσει τα ελληνικά απλά ένοιωθα και νιώθω ΑΝΙΚΑΝΟΣ ώστε να αποτυπώσω την δύναμη και την φλόγα των 69 Ελλήνων που με την βοήθεια των οικογενειών τους και των προπονητών τους εδώ και 12 μέρες κάνουν την χώρα, αλλά πάνω απ’ όλα ΕΜΕΝΑ τον σύγχρονο μέσο Έλληνα ΠΕΡΗΦΑΝΟ.

53 παλικάρια και 16 κοπελιές που γύρισαν την πλάτη στην βάναυση κοινωνία μας, μια κοινωνία που τους κάνει την ζωή δύσκολη καθημερινά και σήκωσαν την Ελληνική σημαία ψηλά στο Πεκίνο.

Όμως η προσωπική μου άποψη Αδέλφια είναι η εξής… αυτές οι νίκες (ζωής) ανήκουν μόνο σε ΑΥΤΟΥΣ και τις ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ ΤΟΥΣ. Κανένας μα κανένας κουστομαρισμένος μαλάκας υπουργός ή βουλευτής δεν έχει θέση στην γιορτή που θα στηθεί γι’ αυτά τα παιδιά με την επιστροφή τους στην χώρα, αυτό το δικαίωμα το χάσανε μόνοι τους εδώ και χρόνια που δεν έχουν κάνει ΤΙΠΟΤΑ για αυτά τα παιδιά ή για τις οικογένειες τους ώστε να τους βοηθήσουν στην καθημερινότητα.

Δυστυχώς από τους 69 αθλητές βρήκα τα βιογραφικά μόνο των 25… ως ένδειξη ευγνωμοσύνης για το μάθημα ζωής που μας δίνουν και όχι για τα μετάλλια ΑΣ ΤΟΥΣ ΧΕΙΡΟΚΡΟΤΗΣΟΥΜΕ …

Χαράλαμπος Ταϊγανίδης, Χρήστος Ταμπαξής, Κωνσταντίνος Φύκας, Στέφανος Αναργύρου, Θανάσης Μπαράκας, Δημήτρης Κωνσταντάκας, Άννα Τζήκα, Μαρία Καλπακίδου, Αλέξανδρος Ταξιλδάρης, Ανθή Καραγιάννη, Ευθύμιος Καλαράς, Ελένη Σαμαριτάκη, Ευάγγελος Μπακόλας, Παράσχος Στογιαννίδης, Χρήστος Αγγουράκης, Γιώργος Τοπτσής, Κυριάκος Γριβέας, Γιάννης Κωστάκης, Παρασκευή Καντζά, Γιώργος Καπελάκης, Σίμος Παλτσανιτίδης, Αντώνης Γιαπουτζής, Ρωμαίος Ρουμελιώτης, Άννα Τζήκα, Γιώργος Καραμηνάς.

ΣΑΣ Ευχαριστώ.

Χαιρετίσματα στο σπίτι Αδέλφια.

14 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Συγχαρητήρια για τήν άνάρτηση!!!!!!!!!!!!
Ξανθή

Radio Collectiva Team είπε...

Μπράβο σύντροφε μας

Laplace είπε...

φοβερη αναρτηση,συγχαρητηρια!

Ανώνυμος είπε...

'Οπως το έγραψες(...) τα μετάλλια δεν έχουν καμιά σημασία αφού κέρδισαν την ζωή.

fpboy είπε...

να'ναι καλά όλοι τους.

Ανώνυμος είπε...

Καλημερα. Η μέρα που θα φτάσουν αυτά τα παιδιά στο αεροδρόμιο, πλησιάζει. Να δω πόσοι πολιτικοί θα πάνε για να βγάλουν φωτογραφίες δίπλα τους.

Run Boy Run είπε...

@ Ξανθή
@ radiocollectiva
@ laplace78

Ευχαριστώ παιδιά... :)

Run Boy Run είπε...

@ Μαρία

Έτσι όπως το (ξανά)γραψες :)

Run Boy Run είπε...

@ fpboy

Με τέτοια ψυχική δύναμη που έδειξαν κάτι μου λέει ότι σίγουρα θα είναι καλά...

Run Boy Run είπε...

@ Νίκος

Εμείς πάλι κάνουμε λάθος και αργούμε να αντιδράσουμε... κανονικά θα έπρεπε να μαζευτούμε στο αεροδρόμιο να χειροκροτήσουμε αυτά τα παιδιά και να γιουχάρουμε τον όποιο πολιτικό κάνει την εμφανισή του.

Turdus Merula είπε...

...γειά σου Φυλάρχε...
χτύπησες πάλι ¨κεντρο".Μπράβο στα παιδιά και μπράβο σου για το πόστ!

Run Boy Run είπε...

@ MZ

Θενκς ε λοτ Αδελφέ :)

Ανώνυμος είπε...

Κανονικά τώρα οφείλεις να κάνεις αφιέρωμα και στον Αγγελο Μεσσάρα.

κόκκινο γιασεμί είπε...

Αυτοί είναι πραγματικοί αθλητές!
Σε αυτούς αξίζουν συγχαρητήρια και όχι στους άλλους τους φτιαχτούς...
Μπράβο που έγραψες γι αυτούς τους άξιους ανθρώπους!