Σάββατο 22 Μαρτίου 2008

ΚΥΡΙΕ ΑΛΑΒΑΝΕΕΕΕ ΣΑΣ ΒΛΕΠΟΥΝ ...

Καλησπέρα Αδέλφια,

Ξέρω… ξέρω… σας είχα υποσχεθεί ότι δεν θα ασχοληθώ ξανά με τον ΣΥΡΙΖΑ και τα πυροτεχνήματα του, όμως έχω βαρεθεί σε αυτήν την χώρα όλοι να νομίζουν ότι είμαι μαλάκας και ότι μπορούν να με κοροϊδεύουν ανά πάσα στιγμή.

Κατά την διάρκεια της χθεσινής ημέρας στην Βουλή φάνηκε περίτρανα το πόσο κενός είναι ο ΣΥΡΙΖΑ. Κάθε μέρα που περνά όλο και περισσότερο το συγκεκριμένο κόμμα (;) φαντάζει σαν κινέζο έτοιμο με εκατοντάδες πυροτεχνήματα να γιορτάσει την χρονιά του ποντικού.

Χθες εκεί που τα πάντα κυλούσαν από ομαλά ως και βαρετά στην Βουλή «σκάει» ο Αλαβάνος από το πουθενά και προτείνει δημοψήφισμα για το ασφαλιστικό. Άλλο που δεν θέλανε τα «τσιράκια» του στα ΜΜΕ και την τιμημένη blogσφαιρα και αρχίζουν να αναπαράγουν την είδηση λες και ο Άγιος Πατέρας της Ελληνικής Αριστεράς είπε κάτι τρομερό.

Με τεράστια περιέργεια το βράδυ βλέπω ειδήσεις και ακούω τον Άγιο Πατέρα της Ελληνικής Αριστεράς να διαβάζει άρθρα του συντάγματος σχετικά με το πότε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας μπορεί να αποφασίσει δημοψήφισμα. Κάπου εκεί ο Άγιος Πατέρας τα χάνει και ξεχνάει (;) κάτι σημαντικό ΤΟ ΟΠΟΙΟΔΗΠΟΤΕ ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΕΙ 180 ΥΠΟΓΡΑΦΕΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΒΟΥΛΕΥΤΩΝ. Αντίστοιχα με τον Άγιο Πατέρα το ίδιο σημείο ξεχνούν και τα «τσιράκια» στα ΜΜΕ και αναπάντεχα για ακόμα μια φορά ο ΣΥΡΙΖΑ εμφανίζεται προοδευτικός και ανατρεπτικός.

Κύριε Αλαβάνε σας πέρασε ποτέ από το μυαλό να σταματήσετε να πιστεύετε ότι οι Έλληνες αριστεροί είναι μαλάκες ; Οι αγώνες που έχει δώσει αυτό το κομμάτι του Ελληνικού λαού δεν έχουν καμία σχέση με τα πυροτεχνήματα σας ούτε και με την ευρωγκλαμουριά που σας διακατέχει.

Χαιρετίσματα στο σπίτι Αδέλφια… και μην ξεχνάτε ότι αυτό που λάμπει δεν είναι πάντα χρυσός.

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Δηλαδή ρε μεγάλε η Αριστερά δεν έχει δικαίωμα να ασκήσει το νόμιμο δικαίωμα να χρησιμοποιήσει κάθε πίεση για να μην περάσει αυτό το απίστευτο νομοσχέδιο?
Πως την έχεις δεί δηλαδή,πρέπει να γίνουμε όλοι τσιράκια της εξουσίας και να την κάνουμε τουμπεκί όπως οι βουλευτές της ΝΔ και του ΠΑΣΟΚ.
Θέλετε δεν θέλετε ο ΣΥΡΙΖΑθα συνεχίσει να παλεύει για τους μη προνομοιούχους όσον δε αφορά τα ΜΜΕ ,μήπως η καραμέλα αυτή αρχίζει να λοιώνει στο στόμα σας?Βρείτε κάτι άλλο για να δυσφημήσετε τον αγώνα των εργαζομένων κα των μελών ενός αριστερού κόμματος.