Τρίτη 11 Μαρτίου 2008

ΚΟΚΚΑΛΗ ΓΕΡΑ... ΑΛΛΑΞΕ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ ΞΑΝΑ

Καλησπέρα Αδέλφια,

Μα καλά τι ήταν αυτό που έπαθε ο συμπαθέστατος κύριος Λεμονής? Από το Stamford Bridge, στην Βέροια και από την Βέροια στο σπίτι του.

Πριν από λίγο διάβασα την ανακοίνωση της ΠΑΕ και μόνο γέλιο μου έφερε.
Ο Πέτρος Κόκκαλης, που αν δεν είχε το συγκεκριμένο επίθετο δεν υπήρχε περίπτωση ούτε στο ΚΕΠ της Νέας Κρήνης να δουλέψει, δήλωσε: «Στην ομάδα χρειάζεται να αλλάξει κάτι για να παρουσιαστεί διαφορετική…»

Σε καμιά περίπτωση δεν θα ήθελα να μπω σε αναλύσεις, αλλά ούτε να πάρω θέση στην απόλυση του Λεμονή. Απλά το μόνο που θα ήθελα να μοιραστώ μαζί σας είναι κάποια στοιχεία.

Από το 1990 μέχρι και σήμερα στον πάγκο του Ολυμπιακού έκατσαν συνολικά 23 προπονητές. Μέσα σε αυτά τα 18 χρόνια το ρεκόρ παραμονής κατέχει ο Ντούσαν Μπάγιεβιτς με 3 χρόνια και 4,5 μήνες (πρώτη θητεία).

Την ίδια στιγμή που στο λιμάνι οι πρωταθλητές της χώρας δεν μπορούν να στεριώσουν προπονητή, ρίξτε μια ματιά το τι συμβαίνει σε ομάδες της Αγγλίας και της Σκωτίας.

Η Arsenal έχει προπονητή τον Wenger τα τελευταία 12 χρόνια
Η Man. United και ο Alex Ferguson είναι μαζί από το 1986 (22 χρόνια)
Η Celtic δούλευε 5 χρόνια με τον Martin O’ Neill όταν αυτός έδωσε την θέση του στον Gordon Strachan που παραμένει στο τιμόνι της ομάδας από το 2005.

Κάπου εδώ κλείνω με μια ερώτηση που θα έκαναν όλοι οι υγιείς φίλαθλοι. Όταν ο Κόκκαλης έκανε μια τόσο μεγάλη επένδυση το καλοκαίρι σε παίχτες δεν ήξερε ποιον είχε στον πάγκο?

Χαιρετίσματα στο σπίτι Αδέλφια.

Δεν υπάρχουν σχόλια: