Σάββατο 17 Μαΐου 2008

ENOUGH IS ENOUGH ΚΥΡΙΕ ΚΟΥΛΟΓΛΟΥ

Αδέλφια καλησπέρα,

Σάββατο απόγευμα και αντί ως φύλαρχος να κάθομαι και να λιάζομαι είμαι κολλημένος μπροστά σε μια οθόνη και διαβάζω την πολυδιαφημιζόμενη συνέντευξη του Στέλιου Κούλογλου στο press gr (http://press-gr.blogspot.com/2008/05/blog-post_1706.html )

Ο Στ. Κούλογλου λοιπόν μίλησε έξω από τα δόντια στον Ανδρέα Καψαμπέλη και είπε : “……………………………………………………………………………” και αν δεν καταλάβατε το τι είπε προσπαθήστε πάλι “ %%$#%^*(^%$#*()*^%$#¨»??><^%*(&

ΜΕ ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ ΔΕΝ ΕΙΠΕ ΤΙΠΟΤΑ

Δέκα ερωτήσεις του πρωκτού και ισάριθμες απαντήσεις. Μια, δύο ώρες πριν την συνέντευξη ένα άλλο post από το συγκεκριμένο blog συντάραξε την blogσφαιρα (http://press-gr.blogspot.com/2008/05/eurovision.html)... Να μποϋκοτάρουμε λέει την Eurovision ως ένδειξη συμπαράστασης στον οσιομάρτυρα και κομμουνιστοφάγο Κούλογλου.

Ας γυρίσουμε όμως στην μεγάλη δημοσιογραφική επιτυχία του press… Αξιότιμε κύριε Καψαμπέλη, ιερό τέρας της δημοσιογραφίας, γιατί δεν ρωτήσατε τον συνεντευξιαζόμενο οσιομάρτυρα κάτι σχετικό με το forum του περιοδικού resalto και την ιστορία του 1977. Γιατί δεν τον ρωτήσατε τι θέση πήρε όταν η ΕΡΤ έκοβε εκπομπές άλλων δημοσιογράφων (Κουβαρά, Αυγερόπουλου κλπ.);

Για να τελειώνει αυτή η ιστορία με τον οσιομάρτυρα Κούλογλου…

Οκ, είναι πολύ πιθανό να λογοκρίθηκε και για λόγους που δεν ξέρουμε αλλά ούτε μας ενδιαφέρει να έχασε την δουλειά του. Τι πρέπει όμως να κάνουμε; Να αρχίσουμε απεργία πείνας έξω από την Βουλή; Πόσοι άλλοι εργαζόμενοι χάνουν την δουλειά τους καθημερινά; Πόσοι δημοσιογράφοι έχουν να πληρωθούν πάνω από 4 μήνες στα ΜΜΕ που δουλεύουν; Αξιότιμε κύριε Καψαμπέλη & ΣΙΑ μήπως έφτασε η ώρα να σοβαρευτείτε και να ρίξετε μια ματιά στα σοβαρά ζητήματα των πολιτών αυτής της χώρας ;

Χαιρετίσματα στο σπίτι Αδέλφια.

ΥΓ : Ως φύλαρχος σας καλώ όχι μόνο να μποϋκοτάρουμε το μποϋκοτάζ κατά της Eurovision αλλά και να ψηφίσουμε κιόλας :)

20 σχόλια:

Laplace είπε...

ti na pshfisoume omws?kamia oukranidoula e?xaxaxa

Run Boy Run είπε...

@laplace78

Πιστέ Αδελφέ :) η γραμμή που δίνω στην φυλή (τρομάρα μου) είναι να ψηφίσει Ισπανία. Ρίξε μια ματιά και πες μου http://www.youtube.com/watch?v=udVl4XNx4PM

ΠΡΕΖΑ TV είπε...

Δεν ηξερα οτι ο κυριος Κουλογλου ειχε τετοιο παρελθον...Μαλιστα...

Λαϊκό Στρώμα είπε...

Καλά, ή συνέντευξη ήταν για τα μπάζα...

Run Boy Run είπε...

@ πρεζα tv

Μάλλον είναι πολλά αυτά που δεν ξέρουμε...

Run Boy Run είπε...

@ laiko stroma

Αυτό το πράγμα δεν μπορείς να πεις συνέντευξη... Δέκα ερωτήσεις ανευ σημασίας.

Ανώνυμος είπε...

Δηλαδη ρε παιδια εσας δεν σας αρεσαν οι εκπομπες του?
Η γενια των 700 και το οτι γινονται Ολυμπιακοι σε αντιδημοκρατικη χωρα για παραδειγμα ΔΕΝ σας αφορα?
Δε νομιζω να εχουν μεινει και πολλες εκπομπες στην ελληνικη τηλεοραση που να ασχολουνται με τετοια θεματα. θα πηξουμε στην Καλομοιρα και τη Ρουλα Βροχοπουλου στο τελος ρε παιδια...

elf είπε...

Συμπορεύομαι με το μαγικό ρομπότ. Πες τι να ψηφίσουμε - μη μας βάλεις να κάτσουμε να τη δούμε κι όλας!
Καλημέρα.

Run Boy Run είπε...

@ Koulo-fan :)

Αγαπητέ οπαδέ του Κούλογλου :) ούτε στο προηγούμενο post αλλά ούτε και σε αυτό ασκήθηκε κριτική στις εκπομπές του «οσιομάρτυρα». Αυτό το ρόλο τον αφήνω στην Πετρούτσου & ΣΙΑ. Επαναλαμβάνω τον επίλογο του post :
« Οκ, είναι πολύ πιθανό να λογοκρίθηκε και για λόγους που δεν ξέρουμε αλλά ούτε μας ενδιαφέρει να έχασε την δουλειά του. Τι πρέπει όμως να κάνουμε; Να αρχίσουμε απεργία πείνας έξω από την Βουλή»

Run Boy Run είπε...

@ elf

Μεγάλη τιμή στην φυλή μας να είσαι η πρώτη γυναίκα που άφησε σχόλιο :) όπως διάβασες σε παραπάνω σχόλιο ΟΛΟΙ μαζί έτοιμοι να ψηφίσουμε ΙΣΠΑΝΙΑ.

Ανώνυμος είπε...

Φιλε Run Boy Run, δεν ξερω για σενα αλλα εμενα μια που ειμαι ετοιμος να ενταχθω στους G700 οι λογοι για τους οποιους λογοκριθηκε με ενδιαφερουν και με το παραπανω...
Νομιζω παντως οτι ολοι ενδιαφερομαστε για τη λογοκρισια και σε κανεναν που γραφει σε ενα τετοιο blog δεν αρεσει, ετσι δεν ειναι?
Σημερα μπορει να λογοκριθηκε ο Κουλογλου και πολλοι να μην νοιαζονται γιατι πχ εχουν αλλες θεσεις ή δεν εβλεπαν την εκπομπη του ή τελοσπαντων στα @@ρια τους...
Αυριο θα γινεις και συ και γω και ολοι μας ενας "μικρος Κουλογλου" οταν αρχισουν να μας λογοκρινουν.
Ειδικα εσυ που εχεις ενα blog ενημερωτικου τυπου θα επρεπε να εισαι 'μανιωδως' αντιθετος με καθε μορφη λογοκρισιας απ'οπου και αν προερχεται, οπου και να απευθηνεται.
Ισως να μην τον πολυγουσταρεις και γι'αυτο να μη σε νοιαζει και τοσο αλλα μου κανει εντυπωση που αποδεχεσαι -ή εστω δεν αντιστεκεσαι εναντια σε- τετοιες πρακτικες.
ΥΓ1:μου αρεσαν οι εκπομπες του αλλα δεν τις πολυεβλεπα γιατι δεν ειμαι και πολυ της τηλεορασης.
ΥΓ2:Για οσους ενδιαφερονται, αν ενδιαφερεται κανεις, υπαρχει φορμα online διαμαρτυριας εδω:
http://www.petitiononline.com/RWF1/petition.htm

Φιλικα,
Γιωργος

Run Boy Run είπε...

@ koulo-fan :)

Πρώτα απ' όλα σε ευχαριστώ για το σχόλιο σου. Η απάντηση στο πρώτο σκέλος του σχολίου σου είναι ότι ναι δεν ανήκω στην G700. Βλέπεις ηλικιακά δεν είναι αυτό δυνατό αλλά να είσαι σίγουρος ότι και η δική μου γενιά μπορεί να μην ήταν G700 αλλά ήταν ΔΡΧ 120000. Η κάθε γενιά έχει δικούς τίτλους.
Τώρα σχετικά με τον Κούλογλου, όπως έχω αναφέρει, ΝΑΙ η λογοκρισία με ενοχλεί, αυτό όμως που με ενοχλεί περισσότερο είναι ο οποιοσδήποτε μορφής φασισμός... και επειδή εγώ έβλεπα τις εκπομπές του επέτρεψε μου να σου πω ότι ο συγκεκριμένος δημοσιογράφος επέδειξε φασισμό πολλές φορές.
Για επίλογο θέλω να γνωρίζεις ότι με ενδιαφέρουν οι χιλιάδες ανώνυμοι "Κούλογλου" που χάνουν τις δουλειές τους παρά ο συγκεκριμένος. Για τους πρώτους να είσαι σίγουρος ότι θα βγω (όπως άλλωστε βγαίνω) και στον δρόμο.

Φιλικά,

Παναγιώτης (Για σένα που αποκάλυψες το όνομα σου)

Giannis Kafatos είπε...

προσθέτω κι εγώ στο γενικότερο "προβληματισμό"
NO MORE "HEROES" ANYMORE!!!! (την "υπόλοιπη γνώμη μου την έχω κάνει κι εγώ ποστ εδώ
a pros pos καταπληκτική η διασκευή του common people που μας καλωσορίζει στον οντά σου ... φύλαρχε

Run Boy Run είπε...

@ giannis kafatos

Βρε Γιάννη τώρα για πες μου γιατί ήμουν σίγουρος ότι θα εκτιμούσες την διασκευή??? :) Και για να δώσω ακόμα μια πληροφορία τους Pulp τους διασκεύασε ο William Shatner γνωστός πρωταγωνιστής του Σταρ Τρεκ...

kikop80 είπε...

Καλημέρα και καλή εβδομάδα σε όλη τη φυλή!
Ο Rodolfo Chikilicuatre είναι φαβορί!
Ήδη έμαθα τη φιγούρα Νο1 Ελ μπρέϊκιντάνς (El breikindance), τη Νο2 Ελ κρουσαϊτο (El crusaito) και Νο3 (η καλύτερη) Ελ Μάικελγιάσον (El Maiquel Yason)!!!
Ακολουθώ την οδηγία/γραμμή του φύλαρχου για ψήφο στο Chiki chiki!!!
Εμπρός!!!:)))

Run Boy Run είπε...

@ kikop80

Kikop80, άξιο τέκνο της φυλής μας... Μπράβο και πάλι μπράβο σου. Περιμένω να δω τις φιγούρες.

Ανώνυμος είπε...

τον Balthazar να ψηφίσουμε παιδια !!!

Run Boy Run είπε...

@ alexandros

Τι είναι αυτό πάλι; Για δώσε χώρα και στυλ και μετά βλέπουμε. Μέχρι τότε SPAIN (Τουέλβ Ποϊντς)

Ανώνυμος είπε...

Ψήφισες Balthazar σύντροφε ?

Run Boy Run είπε...

@ alexandros

Αν και ήταν τεράστιο μπάζο το τραγούδι τους... Σου έκανα την χάρη. :)