Πέμπτη 29 Μαΐου 2008

ΑΣ ΕΥΘΥΜΗΣΟΥΜΕ

Αδέλφια καλημέρα,

Με τέτοια ζέστη (και να φανταστείς ότι δεν έχει μπει Ιούνης) το μόνο που μας μένει να κάνουμε είναι να ηρεμήσουμε, να πιάσουμε μια σκιά να χαμογελάσουμε και να αφήσουμε τον χρόνο να κυλά νωχελικά. Ας μείνουμε λοιπόν στο χαμόγελο και ας σας γράψω ένα ανέκδοτο που ίσως σας βοηθήσει προς αυτή την κατεύθυνση…

Εάν έπεφτε ένα έντομο στον καφέ σας πως θα αντιδρούσατε ; Πριν μου πείτε ας δούμε πως θα αντιδρούσαν διάφορες εθνικότητες.

1) Εγγλέζος : Πετάει την κούπα με τον καφέ και φεύγει από την καφετέρια.
2) Αμερικάνος : Βγάζει το έντομο και συνεχίζει να πίνει τον καφέ του.
3) Κινέζος : Τρώει το έντομο και πετάει τον καφέ.
4) Σκωτσέζος : Πιάνει το έντομο, το σφίγγει φωνάζοντας «φτύσ’ τον καφέ ρε !»
5) Ισραηλινός : α)Πουλάει τον καφέ στον Αμερικάνο και το έντομο στον Κινέζο. Β) Διαμαρτύρεται προς την διεθνή κοινότητα ότι η προσωπική του ασφάλεια είναι σε κίνδυνο. Γ) Φωνάζει ότι οι Παλαιστίνιοι του ρίχνουν έντομα στον καφέ. Δ) Κατηγορεί Χεσμπολάκ και Συρία ότι υποθάλπουν επιθέσεις με όπλα μαζικών εντόμων. Ε) Ανακαταλαμβάνει τη δυτική όχθη και τη Γάζα. ΣΤ) Ζητά δάνειο 1 δις εκατ. δολαρίων με 100ετή περίοδο πληρωμής από τους Αμερικανούς για αγορά καινούργιας κούπας. Ζ) Απαιτεί εφ όρου ζωής δωρεάν καφέ από την καφετέρια ως αποζημίωση.
6) Έλληνας : Ρίχνει δύο μπινελίκια στην γυναίκα του και πάει στην μάνα του να πιεί ένα καφέ της προκοπής.

Με λίγα λόγια Αδέλφια βλέπετε ότι ακόμα και στα πιο απλά ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΟΥΠΕΡ…

Χαιρετίσματα στο σπίτι Αδέλφια.

6 σχόλια:

Laplace είπε...

kalhmera filara..to hxera to anekdoto..
GAMATO..xaax

Run Boy Run είπε...

@ laplace78

Καλημέρα Αδελφέ. Τί κάνεις; Πως τα πας με την ζέστη ; Μετά από αυτό το ανέκδοτο πάω και εγώ στην μάνα μου να πιω ένα καφέ της προκοπής :)

kikop80 είπε...

Καλημέρα Run Boy Run!
ΧΕ! Καλό το ανέκδοτον!!! ΧΕΧΕΧΕΧΕ!!!
Άμα θυμηθώ κι εγώ κανένα θα γράψω!
Για την ώρα είμαι αγκαλιά με το Φουτζίτσου!!ΧΕ!!
Χαιρετισμούς στο σπίτι!

Run Boy Run είπε...

@ kikop80

Κάτω τα χέρια απο το Φουτζίτσου ρεεεεεεεεεεεεεεε

Ανώνυμος είπε...

Καλησπερίζω τούς αυτόχθονας τής....Φουτζιτσίας.Σήμερα με το κοντέρ να γράφει 46 υπό τόν ήλιον κατακούτελα και αφού είχα μιά ενδιαφέρουσα μεταφυσική στιχομυθία με διαφόρους ουράνιους σεφ περί κοτόπουλου στό φούρνο με πατάτες σε αγκρικολέ version(εκέι να δείς αρρώστεια φίλτατε run boy run:)συνειδητοποίησα γιατί η χετζμπολάχ(δια να μείνουμε στό πνεύμα του πνευματώδους ανεκδότου) επιτίθεται στούς ακατανόμαστους επιούσιους του κυρίου...επιτίθενται λοιπόν διότι όντως δέν αντέχεται τό κλίμα στήν δυτική όχθη τόσες σφαίρες στό ψαχνό μαζί με τήν απαράδεκτη ζέστη καί τήν μόλυνση από τήν αστυνομία τού ναού είναι tooo much!!!!!
Οσο γιά τό super τής φυλής μας αυτό τείνει να γίνει σάν το εφεδάκι στίς ψηφιακές φωτό τό sepia
κιτρίνισε και γραφικοποιείται κάθε μέρα από όλους μας σε κάθε μας έκφραση τόσο πολύ πού κοντεύεινα φτάσει το ιδανικό πού λέγαμε τήν αρρώστεια....
Αυτά είχα να πώ και γράμματα γνωρίζω.

Run Boy Run είπε...

@ Ανώνυμος

Τα σέβη μου "Ανώνυμε"... Tip της ημέρας.. Πιάσε σκιά και μη την αφήσεις.