Δευτέρα 19 Μαΐου 2008

"ΕΚΠΤΩΣΕΙΣ ΣΤΗΝ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΗ ΘΗΤΕΙΑ" ΔΕΝ ΜΙΛΑΩ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΙΚΗ ΣΟΥ


Καλησπέρα Αδέλφια,

Έναν βουλευτή του ΛΑ.Ο.Σ. με το όνομα Αϊβαλιώτης τον θυμάστε ; Ναι βρε… ο βουλευτής που δεν είχε πάει στρατό είναι και είχε κοροϊδέψει το Ελληνικό δημόσιο προσκομίζοντας πλαστές βεβαιώσεις για τις στρατιωτικές του υποχρεώσεις… αυτός βρε…

Δεν ξέρω αν το μάθατε αλλά ο συγκεκριμένος βουλευτής τελικά ντύθηκε στο χακί. Ναι καλά διαβάσατε στο χακί. Φυσικά με μια έκπτωση της τάξης των 320 ημερών αφού ο κύριος Αϊβαλιώτης θα υπηρετήσει την μαμά πατρίδα μόλις για 45 μέρες. Αυτό θα γίνει διότι ο βουλευτής ανήκει στην ηλικιακή ομάδα των άνω 35 το οποίο σημαίνει ότι μπορεί να εξαγοράσει την θητεία του.

Όλα καλά δεν σας φαίνονται ; Δυστυχώς όμως δεν είναι έτσι… Ο νόμος είναι σαφής και εξαιρεί από αυτήν την «έκπτωση» όσους με χρήση πλαστών δικαιολογητικών ή με «οποιονδήποτε άλλον τρόπο προκάλεσαν την έκδοση παράνομων διοικητικών πράξεων» προκειμένου να αποφύγουν τη στράτευση. ΟΜΩΣ στην περίπτωση Αϊβαλιώτη τα χαρτιά που αποδείκνυαν ότι προσπάθησε να την κάνει με ελαφρά πηδηματάκια, ΕΞΑΦΑΝΙΣΤΗΚΑΝ… και έτσι ο 40χρονος θα υπηρετήσει μόλις 45 μέρες.

Το κακό με αυτή την υπόθεση είναι ότι δεν ξέρω αν οι 45 μέρες που ο κος Αϊβαλιώτης θα τιμά με την παρουσία του τα στρατά της χώρας, του είναι αρκετές για να απελευθερώσει την Μικρά Ασία, την Βόρειο Ήπειρο, την Βασιλεύουσα και τέλος πάντων ότι είναι «σκλαβωμένο» από τους βαρβάρους εδώ και χρόνια.

Χαιρετίσματα στο σπίτι Αδέλφια.

16 σχόλια:

Laplace είπε...

καλη εβδομαδα αδελφε..κ να φανταστεις ανηκει στο κομμα με το δογμα:'πατρις-θρησκεια-οικογενεια'..

για γελια κ για κλαματα ο μπουλουκος οψιμος στρατιωτης κ το κομμα του..

Ελ Μακαρόνιους είπε...

για ειδικές δυνάμεις τον κόβω, βατραχάνθρωπο....., κομάντο

και μετά φωνάζουμε να σταματήσουν τα καψώνια..... εεε, ρε και να μουν λοχίας στο λόχο του, και τι δε θα δίνα

είναι ο απόλυτος, ο απόλυτος λέμε ΦΓΚ (φάτσα για κόλλημα).

Run Boy Run είπε...

@ laplace78

Καλή εβδομάδα και σ' εσένα Αδελφέ. Ας ήταν original το «Πατρίς, Θρησκεία, Οικογένεια» και ας το συζητούσαμε. Αυτός όμως είναι ντεμέκ πατριώτης.

Run Boy Run είπε...

@ Ελ Μακαρόνιους

Σκέψου τον με παραλλαγή και φούμο να φωνάζει ΑΕΡΑΑΑΑΑΑΑΑ… τραγικός.

kikop80 είπε...

Ωπ! Ξανά γειά!
Σκέψου το χειρότερο! Να έχεις τέτοιον καραβανέα να σε διατάζει!!!!
Εφιαλτικό!!!
ΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ!!!!!!!

Run Boy Run είπε...

@ kikop80

Ε όχι και καραβανάς αυτός ο ρεμπεσκές... Ημάρτον.

ΥΓ: Δεν σε είδα να γράφεις κάτι για την διασκευή στους Pulp...

kikop80 είπε...

Το είχα στη δόνηση!!!!!!
ΧΑΧΑΧΑ!
Το είχα στο μιούτ!
Τώρα το άκουσα και υπεύθυνα μπορώ να πώ ότι kololeei!!!!!
:)))
(Αν και φανατικός του Σποκ!)

Run Boy Run είπε...

@ kikop80

Ποτέ μιουτ σε αυτό το μπλογκ... :) Άντε μήπως και μάθεις κάτι από μουσική.. άντε :)

Turdus Merula είπε...

Καλή βδομάδα.
Για το Αέερααα...
...εγώ πιστεύω ότι θα μείνει στη θέση του,σπινιάροντας στο ζελέ του,ή ΄στη χειρότερη γλιστρώντας εκεί που έχει κοπρήσει απο το φόβο του..Αβε Φύλαρχε

Run Boy Run είπε...

@ MZ

Χαίρε ΜΖ,

Τώρα που ξαναβλέπω την φωτογραφία του, οφείλω να ομολογήσω ότι έχεις δίκιο...

Ανώνυμος είπε...

Για μενα δυο ειναι τα σημαντικα. 1ον οτι μπορει να εξαγοραστει η θητεια, σαν δλδ πλημελημμα, παραπτωμα ή οτιδηποτε, το οποιο φανερωνει οτι τελικα η θητεια ειναι η τιμωρια του κρατους στους αντρες και οχι πατροπαραδοτο ή εθνικιστικο μετρο εκαπαιδευσης αντιμετωπισης πιθανου πολεμου και 2ον οτι ο μιστερ καταδεχτηκε να την εξαγορασει....ενω θα επρεπε να ηταν απο τους πρωτους που θα πηγαιναν σε φυλακιο...

Run Boy Run είπε...

@ brainless

Το πρώτο που έγραψες είναι και η μεγαλύτερη αλήθεια που έχει γραφτεί ή ακουστεί για το συγκεκριμένο θέμα. Όσο αφορά όμως το φυλάκιο που θα έπρεπε να υπηρετήσει ο Αϊβαλιώτης, ξέρεις και ξέρω ότι και εκείνος καθώς και οι τύποι του σιναφιού του το μοναδικό φυλάκιο που είδαν ήταν το φυλάκιο της πίσω πλευράς του ΓΕΕΘΑ(όπισθεν της Μεσογείων).

Ανώνυμος είπε...

Εμένα που είμαι κομμουνιστής σύντροφε γιατί με έστειλαν στην ΕΛ.ΔΥ.Κ ?
και εγώ γιατί πήγα ?
για να με λέει προδότη ο Άδωνης ???

Run Boy Run είπε...

@ alexandros

Θες σοβαρή απάντηση ή αστεία ; Γιατί η σοβαρή λέει ότι εσύ πήγες όπως χιλιάδες κομμουνιστές με το που τους άνοιξε τις φυλακές ο Μεταξάς (όχι το κονιάκ ο άλλος) έτρεξαν να πολεμήσουν για την πατρίδα. Η αστεία απάντηση λέει ότι πήγες Κύπρο για τις μαγευτικές παραλίες.

Ανώνυμος είπε...

Υπάρχει και αντίλογος αδέρφια έτσι;
Ο Αιβαλιώτης ΕΚΛΕΧΤΗΚΕ απο το λαό και νομίζω ότι η κοινοβουλευτική του παρουσία (1ος σε παρουσίες, 1ος σε επερωτήσεις, 1ος σε ερωτήσεις κ.λ.π.)τιμά αυτούς που τον ψήφισαν. Αφού ο νόμος του δίνει το δικαίωμα μειωμένης θητείας, (Μειμαράκης κ.λ.π.) αυτό κάνει. Δεν ακούω λέξη όμως για τον ΥΠΕΡΟΥΣΙΟ κριτή ΟΛΩΝ κ. Μάκη που ΔΕΝ υπηρέτησε ΚΑΘΟΛΟΥ γιατί είχε χαρτί ΨΥΧΑΣΘΕΝΟΥΣ, έχει όμως ΑΔΕΙΑ οδήγησης, ΑΔΕΙΑ ΟΠΛΟΦΟΡΙΑΣ και τον φυλάνε δεκάδες άνδρες της αντιτρομοκρατικής. Το ίδιο ισχύει και για άλλους που έγιναν Υπουργοί π.χ. Μικρούτσικος, Τσοχατσόπουλος κ.λ.π.
Εγω προσωπικά υπηρέτησα 30 μήνες στα σύνορα και δεν αισθάνομαι καθόλου μαλάκας αφού πιστεύω στην πατρίδα και στην υποχρέωση ΟΛΩΝ απέναντί της.
Φιλάκια σε όλο το .... ασκέριhttp://skeftomasteellhnika.blogspot.com/

Run Boy Run είπε...

@ skeftomasteellhnika

Καλημέρα,

Ο νόμος είναι ξεκάθαρος και ο Αϊβαλιώτης (που συμφωνώ σε ότι είπες για την κοινοβουλευτική του παρουσία) τον τσαλαπάτησε. Η μειωμένη θητεία ισχύει αλλά δεν ισχύει για όσους έκαναν χρήση πλαστών δικαιολογητικών, κάτι που έκανε ο Αϊβαλιώτης. Από την άλλη σε άλλα ποστ αρκετές φορές τα έχουμε "΄χωσει" στον Μάκη για διάφορα θέματα.
Για επίλογο πολλοί από αυτούς που σχολιάζουν εδώ μέσα έχουν υπηρετήσει στα σύνορα και αντίστοιχα μεγάλα χρονικά διαστήματα με εσένα και να είσαι σίγουρος ότι ούτε εμείς νοιώθουμε μαλάκες.

Φιλικά.