Δευτέρα 21 Απριλίου 2008

ΟΣΦΠ. ΙΣΟΒΙΟΣ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΗΣ ;

Αδέλφια καλημέρα,

Ακόμα προσπαθώ να συνέλθω από τα γέλια. Χθες αποδείξαμε το πόσο μοναδική χώρα είναι η Ελλάδα. Κατά τις 9 το βράδυ σε δύο διαφορετικά γήπεδα αλαφιασμένοι φίλαθλοι δυο διαφορετικών ομάδων πανηγύριζαν για το ίδιο πρωτάθλημα. Από την μια ο Ολυμπιακός πρωταθλητής με δύο βαθμούς διαφοράς και από την άλλη η ΑΕΚ ηθική πρωταθλήτρια… Όμως όπως και να το δεις το πρωτάθλημα έληξε και εκεί θα ήθελα να σταθώ, να δούμε το τι έκαναν οι «μεγάλες» ομάδες και να δώσουμε απάντηση στην ερώτηση του τίτλου. Θα είναι τελικά ο ΟΣΦΠ ισόβιος πρωταθλητής ;

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Δεν έχω κανένα λόγο να διαφωνήσω με όσα γράφονται τους τελευταίους μήνες. Ναι ο Ολυμπιακός πήρε το πρωτάθλημα με την προσθήκη 3 βαθμών που μέσα στο γήπεδο τους είχε χάσει. Ξαφνικά όμως διαγράφουμε από τις ασθενικές οπαδικές μας μνήμες ότι ο Ολυμπιακός ήταν η μόνη ομάδα από τις λεγόμενες μεγάλες που έκανε μια αξιοσέβαστη επένδυση σε παίχτες. Ο Κόκκαλης (που μέσα από αυτό το blog τον έχω βρίσει αρκετές φορές) πήγε και τα «ακούμπησε» για να φέρει παίκτες και να κάνει ομάδα. Αντί να φέρει δανεικούς αμφιβόλου αξίας, αγόρασε παίκτες. Φυσικά για προπονητή ας μην το συζητήσουμε. Αφού είδαμε και τον Σεγκούρα να κερδίζει πρωτάθλημα στην Ελλάδα γιατί όχι να μην δούμε και τον Φράν της Βροχοπούλου προπονητή του Ολυμπιακού.

ΑΕΚ

Γκρίνια, γκρίνια, γκρίνια και κάπου εκεί ανάμεσα στην κλάψα ένας πανέξυπνος κοντός πρόεδρος που με το τρικ του πριμ των 200.000 ευρώ κέρδισε το παιχνίδι στα ΜΜΕ. Από την φετινή ΑΕΚ θα μου μείνουν 3 πράγματα. Πρώτον έπαιξε το καλύτερο ποδόσφαιρο από τις τρεις μεγάλες (;) ομάδες. Δεύτερον το παιχνίδι με τον Πανιώνιο. Αν θέλεις να πάρεις πρωτάθλημα δεν αφήνεις έναν Χούτο (φέτος, γιατί πρόπερσι ήταν ο Νατσούρας) να κάνει πάρτι στην έδρα σου. Τρίτον η απομυθοποίηση του Ριβάλντο ως χαρακτήρα.

ΠΑΟ

Ότι και να γράψω είναι λίγο. Ο απολογισμός 8 ετών διοίκησης του Τζίγκερ είναι ένα ντάμπλ. Μετά το ανέκδοτο του Μπάκε και του Μουνιόθ ήρθε να προστεθεί και αυτό του Πεσέϊρο. Μετά τον βασιλιά Ζαετς ήρθε ο αυτοκράτορας Βέλιτς. Μετά τους κακούς Γιαννακόπουλους ήρθε ο κακός Βγενόπουλος. Φυσικά για ποδοσφαιριστές ούτε λόγο. Σε μια λίστα με απίθανα ονόματα όπως Ραγκουέλ, Σιημηντράς, Μπικόφσκι, Ντεμπά, φέτος μπορούμε να προσθέσουμε τρεις τέσσερις αφρικανούς που είπαν να κάνουν διακοπές για ένα χρόνο στην Αθήνα στο πεντάστερο ξενοδοχείο PAIANIA PALACE.
Για το τέλος άφησα την αυλή του μεγάλου προέδρου. Το ποδόσφαιρο δεν είναι μια οποιαδήποτε δουλειά. Εκτός από διοικητικές ικανότητες πρέπει να έχεις και πάθος, αλλιώς άστο καλύτερα και τράβα να γίνεις κουλουρτζής στην Κλαύθμωνος. Δεν μπορείς βρε μεγάλε πρόεδρε να τοποθετείς στην θέση του αντιπροέδρου και νομικού σου συμβούλου έναν ΑΕΚτζή (Γιώργος Στράτος), ότι και να λέτε δεν μπορεί ο κόσμος να πιστέψει ότι από το 1999 -2000 που ο Στράτος υπογράφει χαρτιά της Original 21 μέχρι το 2008 αυτός ο άνθρωπος άλλαξε ομάδα, τελικά τι είναι η ομάδα για να την αλλάξεις, πουκάμισο ή κιλότα.

ΑΡΗΣ

Αν κάποιος το 2000 μου έλεγε ότι ένας οδοντίατρος θα μπορούσε να πάρει τον ΑΡΗ και να τον σταθεροποιήσει στις πρώτες θέσεις του πρωταθλήματος θα του έλεγα να χτυπήσει την πόρτα του πρώτου ψυχίατρου που θα έβρισκε. Τελικά ο Σκόρδας όχι μόνο πήρε τον ΑΡΗ αλλά τα τελευταία δύο χρόνια έφτιαξε μια ομάδα που γουστάρεις να την βλέπεις να παίζει ποδόσφαιρο και το σύνθημα "Γίνε ΑΡΗΣ να γουστάρεις" έφτασε να ακούγετε μέχρι και στο Μόναχο.

ΠΑΟΚ

Ο Μπατατούδης λαμόγιο, ο Ζαγοράκης ηγέτης και κοινής αποδοχής. Μπορεί κάποιος να μου πει που μέσα σε όλα αυτά είναι η ιστορία του ΠΑΟΚ; Γιατί αν επιτέλους κάποιος σοβαρός άνθρωπος ασχοληθεί με τον ΠΑΟΚ τότε δεν θα είναι ανάγκη να ψάχνουμε τον πρωταθλητη.

Με αυτά και μ’ αυτά το πρωτάθλημα Αδέλφια τελείωσε. Ελπίζω φέτος να είναι η τελευταία χρονιά που κάποιοι νομίζουν ότι είμαι ΜαλάCAS και από τον επόμενο χρόνο να δούμε ακόμα καλύτερη μπάλλα.

Χαιρετίσματα στο σπίτι αδέλφια.

8 σχόλια:

Laplace είπε...

συμφωνω,εχει παραγινει αυτο με γαβρο..

διορισμενος πρωταθλητης κ να φανταστεις το cas δηλωσε αναρμοδιο ΜΟΝΟ για τα ασφαλιστικα μετρα,την ΚΥΡΙΩΣ ΥΠΟΘΕΣΗ ηταν να την εκδικασει μαζι με ασφαλιστικα αλλα η ΕΠΟ δεν δεχθηκε κ γιαυτο θα καθυστερησει..

με λιγα λογια,η επο κ ο ολυμπιακος να κερδιζουν κ οι αλλοι...

Run Boy Run είπε...

@ laplace78

O Ολυμπιακός κάνει την δουλειά του και κανείς δεν μπορεί να πει τίποτα. Να δούμε πότε θα ξυπνήσουν και θα σοβαρευτούν οι άλλοι μήπως και δούμε λίγη μπάλλα. Με ευχαριστήρια μπλουζάκια προς τον Jesus και δανεικούς παίκτες στην Παιανία δεν φτιάχνονται ομάδες.

Ανώνυμος είπε...

Ε.Π.Ο = Εταιρία προστασίας Ολυμπιακου


Πίσα και πούπουλα στους χαρτοκλέφτες...

Run Boy Run είπε...

@alexandros
Αλέκο για εσάς (ΑΕΚ) έγραψα το σωστό... Γκρίνια γκρίνια γκρίνια και στην γωνία ένας κοντός πρόεδρος.

Giorgos Varvakis είπε...

Α ρε ΠΑΝΙΩΝΑΡΑ!!!!

Run Boy Run είπε...

@ Γιώργος Βαρβάκης

Αν κατάλαβα καλά και Σάμος και Πανιώνιος???

Έχουμε κοινές ρίζες...

Καλώς όρισες.

Ανώνυμος είπε...

Μεγάλη η κουβέντα σου για τον ΠΑΟΚ.Πολύ μεγάλη...

Run Boy Run είπε...

@ regimientocinqo

Άσε φίλε... Δεν αντέχω να βλέπω την ομάδα που με έμαθε να αγαπώ το ποδόσφαιρο να είναι παιχνίδι του κάθε "φωτισμένου"...