Πέμπτη 3 Απριλίου 2008

ΝΑΥΤΕΡΓΑΤΗΣ ΣΟΒΑΡΑ ΤΡΑΥΜΑΤΙΣΜΕΝΟΣ ΣΤΑ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ

Αδέλφια καλησπέρα,

Πως αισθάνεστε ; Εθνικά υπερήφανοι επιτέλους ; Τα πάντα πήγαν καλά. Το βέτο πέρασε, ο Καραμανλής θα δει την δημοτικότητα του στα ύψη ενώ ήδη ετοιμάζουνε θριαμβευτική υποδοχή στον νέο Ναπολέων (Ζαρκοζί) τον Μάιο.

Μετά απ’ όλα αυτά μην σας ακούσω να γκρινιάζετε. Έχετε λύσει όλα σας τα προβλήματα. Το ασφαλιστικό, την παιδεία, το ξεπούλημα των κερδοφόρων επιχειρήσεων του δημοσίου. Μπράβο σας, μπράβο μας. Ευτυχώς ζήσαμε να δούμε όλα τα προβλήματα μας λυμένα.

Σήμερα όμως θέλω να ασχοληθώ με κάτι άλλο. Πριν από λίγο είδα στις μεσημεριανές ειδήσεις το ξύλο που έριξαν οι λιμενικοί στους πεντακόσιους ναυτεργάτες που προσπάθησαν να μπουν στο υπουργείο εμπορικής ναυτιλίας. Αν δεν είδατε την αγριότητα με την οποία οι αλήτες με τις στολές του λιμενικού(που υπηρετούν το κοινωνικό συμφέρον κατά τα άλλα)κτυπούσαν, τότε καθίστε το βράδυ να δείτε ειδήσεις.

Μετά από τόσο ξύλο ένας από τους εργαζόμενους κτυπήθηκε βάναυσα και χειρουργείται αυτή την στιγμή, αφού φέρει βαριές κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις. Είμαι περίεργος αν οι κάμερες «έπιασαν» αυτή την φορά το πρόσωπο του φασίστα ή των φασιστών που κτύπησαν τον εργαζόμενο. Είμαι περίεργος αν πάλι το θέμα θα εξαντληθεί με μια ΕΔΕ και φυσικά είμαι περίεργος με το πότε θα φτάσει η ώρα που ο λαός αυτής της χώρας θα ξυπνήσει και θα ασχοληθεί με τα ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΜΕΓΑΛΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ.

Χαιρετίσματα στο σπίτι Αδέλφια (και προσοχή στους Λιμενικούς)

Δεν υπάρχουν σχόλια: