Κυριακή 16 Μαΐου 2010

"ΒΑΡΟΜΕΤΡΟ" ΣΤΑ ΜΟΥΤΡΑ ΣΑΣ


Αδέλφια καλησπέρα,

Πριν πολλά χρόνια ο Γκάτσος έγραφε "Ο άνθρωπος κάθε φορά, τρελά δανείζεται φτερά, και ψάχνει εδώ και ψάχνει εκεί, για μια χαμένη Κυριακή"...

Η δική μου Κυριακή πάντως χάθηκε μέσα σε σκέψεις. Σε σκέψεις που γεννήθηκαν διαβάζοντας τα αποτελέσματα του "Βαρόμετρου" για την εφοπλιστική φυλλάδα της Κυριακής.

Η παρέα της μεγάλης φιλελεύθερης εφημερίδας συνεχίζει ατάραχη το θεάρεστο έργο της ετοιμάζοντας την νέα φουρνιά πολιτών, γεμάτη από οικολογικές ανησυχίες, καλλιτεχνικές αναζητήσεις και πάνω απ' όλα γεμάτη ΑΔΙΑΦΟΡΙΑ για τα πολιτικά τεκταινόμενα της χώρας.

Αφού μαζί με τους "Αριστοφάνηδες" της ελληνικής TV τον περασμένο Οκτώβρη έβαλαν το χεράκι τους και "έστειλαν" μεγάλη μερίδα (κυριώς νέων) ψηφοφόρων στις παραλίες αντί στις κάλπες... σήμερα δίνουν τεράστια μάχη για να σερβίρουν στον Ελληνικό λαό τα ψεματά τους.

Το 45% των ερωτηθέντων θα ψήφιζε ΠΑΣΟΚ, ενώ η δημοτικότητα του George φτάνει στο 53%.

Το αστείο δεν σταματά στους αριθμούς αλλά συνεχίζεται στην ανάλυση... "Η αποδυνάμωση του δικομματισμού σε συνδυασμό με τις τάσεις αποχής, δυναμώνουν την αριστερά..."

Κάπου εδώ σου έρχεται ο νταμπλάς (όπως έλεγε και ένας φίλος)... Οι άνθρωποι μας λένε ότι σε αυτή την χώρα που το αύριο δείχνει πιο μαύρο από ποτέ, σε αυτή την χώρα που ο αγώνας πλέον είναι ΜΟΝΟ ταξικός, η αριστερά ανεβάζει ποσοστά γιατί οι Έλληνες απέχουν από την πολιτική...

Παραπληροφόρηση, προβοκάτσια, Γκαιμπελισμός ; Δεν με νοιάζει πια. Όλα δείχνουν ότι τα συλλαλητήρια των προηγούμενων εβδομάδων τους φόβισαν, ότι η χθεσινή συγκέντρωση του ΚΚΕ τους έκανε να χάσουν τον ύπνο τους. Το παραλληρημά τους έχει εξήγηση και είναι μόνο η αρχή. Δυστυχώς όμως για αυτούς ο λαός πλέον είναι ξύπνιος και έχει ΟΡΕΞΗ...

Κατά τ' άλλα, εγώ θα κάτσω εδώ και θα συνεχίσω να ψάχνω μια εδώ και μια εκεί για την χαμένη Κυριακή.

Χαιρετίσματα στο σπίτι Αδέλφια

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Kαλησπερα Φυλαρχε,τα σεβη μου. .

Ο Νιτσε καποτε ειχε πει οτι η ζωη μας τελειωνει, οταν οι αναμνησεις μας ειναι περισσοτερες απο τα ονειρα μας.

Τα ονειρα, μας τα σκοτωσαν, τη ζωη μας την βαλαν ενεχυρο, τι αλλο μας μενει ....
.......
και ποτε δεν μας απαντησε καποιος τουλαχιστον το γιατι.

Run Boy Run είπε...

@ Violet

Καλησπέρα Νότια,

Πως μπορεί κάποιος να διαφωνήσει με τον Νίτσε...

Επέτρεψε μου όμως να σου θυμίσω τα λόγια του Ευριπίδη... " Όταν ο λαός εξεγείρεται και παραδίνεται στην οργή του, είναι μια φλόγα σφοδρή που μάταια προσπαθεί κανείς να σβήσει."

Άρα αυτό που μας μένει είναι να πάρουμε δύναμη και να κάνουμε την "φλόγα" δυνατή.

Τους χαιρετισμούς μου στον Νότο.

Αλέκος είπε...

Άσχετο...

Eurovision 2010, Στηρίζουμε Peter Nalitch !!!