Παρασκευή 7 Νοεμβρίου 2008

ΚΟΛΛΗΜΕΝΟΙ ΜΕ ΤΑ ΣΚΑΝΔΑΛΑ


Αδέλφια καλημέρα,

Όπως λέει και ο πάνσοφος λαός «Η διαφορά μεταξύ της βλακείας και της ιδιοφυίας, είναι ότι η ιδιοφυία έχει όρια».

Στο κυνήγι ενός ιδιότυπου τζάκ ποτ σκανδάλων από τους κυβερνώντες όλοι μας έχουμε μείνει με ανοικτό το στόμα βλέποντας το ένα σκάνδαλο να διαδέχεται το άλλο χωρίς κανείς να παίρνει τον δρόμο για την φυλακή. Θα μου πείτε φυσικά ότι «τα σίδερα της φυλακής είναι για τους λεβέντες» και ότι όλοι δαύτοι σίγουρα δεν είναι λεβέντες.

Μετά από τα γνωστά σκάνδαλα οι πολιτικοί μας δοκιμάζουν τα όρια μας. Στην αρχή της εβδομάδας με ερώτηση που κατέθεσαν 36 βουλευτές του ΠΑΣΟΚ (σχεδόν αριθμός ρεκόρ για ερώτηση), έγινε γνωστό ότι ο πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος του ΟΠΑΠ αμείβετε με 500.000€ ετησίως, όπερ έστι μηνιαίες αποδοχές άνω των 40.000€.

Πάμε όμως να ρίξουμε μια ματιά για το ποιος είναι ο πρόεδρος του ΟΠΑΠ. Ο κος. Χατζηεμμανουήλ, χωρίς καν να έχει φτάσει τα 40 έχει ένα πολύ αξιόλογο βιογραφικό. Είναι αναπληρωτής καθηγητής του LSE και πρώην πρόεδρος των «Ολυμπιακών Ακινήτων».

Μάλλον μετά από την τεράστια επιτυχία που έκανε στα Ολυμπιακά Ακίνητα (σκουριάζουν το ένα μετά το άλλο), οι κυβερνώντες αποφάσισαν να τον αξιοποιήσουν στο πιο κερδοφόρο οργανισμό της χώρας. Ο πάτος όμως δεν έχει τέλος και χωρίς να του φτάνουν οι 500.000€ τον χρόνο ο κος. Χατζηεμμανουήλ φαίνεται πως διαπραγματεύθηκε και υψηλά μπόνους στην περίπτωση που ο ΟΠΑΠ κλείσει με κερδοφορία τον ισολογισμό του. Εδώ πλέον είναι ολοφάνερο ότι ή ο κος. Χατζηεμμανουήλ έπιασε «κορόιδο» τον υπουργό που υπέγραψε το συμβόλαιο του και την πρόσληψη του ή ο υπουργός – πολιτικός προϊστάμενος του κου. Χατζηεμμανουήλ είναι συνάνθρωπος μας με περιορισμένες πνευματικές ικανότητες , αφού ο ΟΠΑΠ είναι ΚΕΡΔΟΦΟΡΟΣ εδώ και χρόνια. Όμως όπως και να έχει το θέμα τα 500.000 € είναι πολλά (Τα λεφτά Άρη).

Οι λύσεις πλέον ΠΡΕΠΕΙ είναι ΜΟΝΟ ΔΥΟ. Ή θα δείξουν έστω και την τελευταία στιγμή αξιοπρέπεια (πράγμα δύσκολο) και θα φύγουν μόνοι τους ή θα πρέπει να πάρουμε τα «όπλα» και να μας βρουν μπροστά τους. Η κρίση μόλις έχει αρχίσει και παρ’ όλα αυτά η εξαθλίωση του κόσμου «χτυπάει ταβάνι».

Χαιρετίσματα στο σπίτι Αδέλφια.

ΥΓ : Για να μην χαίρονται εκεί στο ΠΑΣΟΚ απλώς να τονίσω (θα ασχοληθώ σε άλλο ποστ) ότι και χωρίς να είναι στην κυβέρνηση εξακολουθούν ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ να δημιουργούν – μετέχουν σε σκάνδαλα (Βλέπε Φασούλας, βλέπε υπερψήφιση 65ωρου)

10 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Που μπορώ να σπουδάσω (ότι σπούδασε αυτός) και να παίρνω 500000 τον χρόνο ???

Ανώνυμος είπε...

Και εγώ που τελειώσα το LSE αλλά δεν παίρνω 500000, είμαι μαλάκας ???

Ανώνυμος είπε...

Εγώ αυτό που ξέρω είναι ότι ο ΟΠΑΠ έδωσε λεφτά στην ομαδάρα μας... ΠΑΟ ΒΑΡΔΑΣ

kikop80 είπε...

Υπάρχει και η τρίτη πιθανότητα (και η σωστή για μένα) κατά την οποία μοιράζουν αφειδώς τα λεφτάκια στους δικούς τους ανθρώπους! Και το κάνουν πλέον τελείως απροκάλυπτα γαιτί ξέρουν ότι δεν υπάρχει κανείς για να τους σταματήσει!
Όλοι έχουν χαζέψει τελείως και δεν νοιάζονται για τίποτα και δεν αντιδρούν σε τίποτα!
Όλοι?
Όχι όλοι, υπάρχει ακόμα κάποιοι τρελογαλάτες που αντιστέκονται!
Ο κάθε ένας από μας πρέπει να φέρει στο χωριό αυτό που ακόμα αντιστέκεται όσους μπορεί περισσότερους!
να γίνουμε πολλοί και τότε θα δούν τί θα πάθουν!

Giannis Kafatos είπε...

Me κίνδυνο να παρεξηγηθώ:
προσωπικά δε με ενοχλούν τα λεφτά να δίνονται σε όσους τα φέρνουν (αυτή τη ... δοξασία τιμώ και στον επαγγελματικό μου βίο, στην τηλεόραση). Αυτός που τα φέρνει να τα παίρνει Τρεχάτο Αγόρι μου.
Αυτοί που τ' αρπάζουν χωρίς αντίκρυσμα με ενοχλούν! (κι αυτοί είναι πολύ περισσότεροι).
καλή 'βδομάδα (έστω και χωρίς το ... βδομαδιάτικο του κ. Χ''Εμμανουήλ)
:)
www.u-hoo.gr/gianniskafatos

Run Boy Run είπε...

@ Ανώνυμος (3:07)

Τέτοιες σπουδές μάλλον μπορείς να κάνεις σε κάποια από τα ΙΕΚ που θα τα ονομάσουν ΙΔ. Παν.

Καλή τύχη :)

Run Boy Run είπε...

@ Nikos

Απ' όσο είμαι σε θέση να γνωρίζω... ΕΣΥ στο LSE δεν ανήκες στην ΔΑΠ... Άρα είσαι ΜΑΛΑΚΑΣ :)

Run Boy Run είπε...

@ Ανώνυμος (4:54)

Τι κατηγορία είναι η ομαδάρα σου ; Αν δεν κάνω λάθος είχατε φτάσει και μέχρι 3η εθνική... Σωστά ;

Run Boy Run είπε...

@ kikop80

Το μόνο που έχω να προσθέσω στο σχόλιο σου είναι ότι αυτοί σε σχέση με τους αλλους είναι ΜΠΟΥΝΤΑΛΑΔΕΣ... κλέβουν και είναι στα πρωτοσέλιδα... ενώ οι άλλοι δεν περνούσαν ούτε στο "καιρό" της Ελυθεροτυπίας.

Run Boy Run είπε...

@ Giannis Kafatos

ΣΥΜΦΩΝΩ σε ότι έγραψες... ΑΛΛΑ ξέρεις ότι ο Χατζηεμμανουήλ δεν ανήκει στην κατηγορία που αναφέρεις. Ο ΟΠΑΠ και χωρίς τον Χ"Εμμανουήλ θα είναι κερδοφόρος.