Παρασκευή 30 Ιανουαρίου 2009

ΧΕΡΙ ΧΕΡΙ ΜΕ ΤΗΝ ΣΦΗΝΑ


Αδέλφια καλημέρα,

Ο σοφός λαός λέει πως όταν η Μαριορή απέκτησε τα πάντα της έλειπε ένας φερετζές. Κάπου εκεί μπαίνει ο μεγαλοεκδότης και αδελφός του «τα περιστέρια κάθονται πάνω μου» λέγε με Καρατζαφέρη, Σπύρος και αποφασίζει να φέρει τον φερετζέ στην Μαριορή.

Σαν να μην μας έφταναν όλα τα άλλα που κουβαλάμε σαν λαός έχουμε και τον κάθε αποτυχημένο εκδότη που αποφασίζει με το έτσι θέλω να ασκήσει εξωτερική πολιτική. Έτσι λοιπόν κατόπιν εντολής του εκδότη ένα άλλο λαμπρό μέλος της ΕΣΗΕΑ (λογικά πρέπει να είναι) ο δημοσιογράφος της εφημερίδας «Η ΣΦΗΝΑ», Γιώργος Χριστοδούλου, τράβηξε προς Ίμια μεριά και αποφάσισε να βγάλει φωτογραφίες κρατώντας την Ελληνική σημαία (μάλλον από αυτές που τους περίσσεψαν όταν η εφημερίδα τις έδινε δωρεάν).

Κάπου εκεί αρχίζει και η γνωστή ελληνική τρέλα. Οι αρχές εξετάζουν το φωτογραφικό υλικό (που κοσμεί το πρωτοσέλιδο της εφημερίδας) και αποφαίνονται ότι ο δημοσιογράφος είχε μεταβεί σε άλλη βραχονησίδα. Το πεντάγωνο από την πλευρά του λέει ότι την φύλαξη της ευρύτερης περιοχής την έχει το λιμενικό και κάπως έτσι στήθηκε το γαϊτανάκι της τρέλας με πρωταγωνιστές έναν «καραγκιόζη» εκδότη έναν ακόμα πιο «καραγκιόζη» δημοσιογράφο και τα υπουργεία Εθν. Αμύνης, Ναυτιλίας και Εξωτερικών της χώρας.

Φυσικά όλα αυτά γίνονται την ίδια στιγμή που στο ελληνικό εναέριο χώρο οι τούρκοι πιλότοι κάνουν βόλτες πρωί, μεσημέρι, βράδυ και η ανασφάλεια έχει φωλιάσει για τα καλά στους κατοίκους των νησιών που βλέπουν τα F16 να κάνουν «παιχνιδάκια» πάνω από τα κεφάλια τους…

… αλλά εγώ δεν έχω να φοβηθώ ΤΙΠΟΤΑ όσο υπάρχουν ευπατρίδες και πατριώτες σαν τον Καρατζαφέρη (Σπύρο και αδελφό) θα κοιμάμαι ΗΣΥΧΟΣ.

Χαιρετίσματα στο σπίτι Αδέλφια.

Δεν υπάρχουν σχόλια: