Τρίτη 28 Οκτωβρίου 2008

ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΥΡΩΠΑΪΚΗ "ΠΑΡΑΓΚΑ"


Αδέλφια καλησπέρα,

Όποτε ακούω ή διαβάζω ότι οι ευρωβουλευτές ψηφίζουν (για το οτιδήποτε) με πιάνει κρύος ιδρώτας. Ένα συνονθύλευμα νεοσοσιαλδημοκρατών, νεοφιλελεύθερων, νεοαριστερών και πράσινων με κοινές φασιστικές, αντιλαϊκές (ενδιαφέρει ΟΛΟΥΣ ΜΑΣ) και πάνω απ’ όλα αντικομμουνιστικές γραμμές.

Το νέο τους ψήφισμα ήρθε στις 23 του Οκτώβρη και για ακόμα μια φορά είχε ως στόχο (τι άλλο;) την πρώην Σοβιετική Ένωση. Άνοιξαν τα βιβλία τους, διάβασαν για ακόμα μια φορά ιστορία, την ερμήνευσαν κατά το δοκούν και έβγαλαν το συμπέρασμα τους… «Ο μεγάλος λιμός του 1932-33 στην Σοβιετική Ένωση ήταν ένα καλοσχεδιασμένο έγκλημα κατά του Ουκρανικού λαού και κατά της ανθρωπότητας».

Εδώ και πολλά χρόνια τα ψηφίσματα της ΕΕ έρχονται πάντα την κατάλληλη στιγμή. Μα φυσικά τώρα που στην Ουκρανία οι κολλητοί τους χάνουν την λαϊκή υποστήριξη τώρα που ο Ουκρανικός λαός καταλαβαίνει ότι η πορτοκαλί επανάσταση δεν ήταν ΠΟΤΕ επανάσταση, οι φίλοι ευρωβουλευτές έρχονται να δώσουν την βοήθεια τους.

Όμως από το μυαλό των φωστήρων της ΕΕ δεν έχει περάσει ούτε στιγμή η περίπτωση ψηφοφορίας για την παράνομη κατοχή εδαφών από την Αγγλία στην Β. Ιρλανδία από το έτος 1171 (837 χρόνια), μια κατοχή που δεν την σώζουν οι συμφωνίες της Μεγάλης Παρασκευής. Κανείς από τους φωστήρες της ΕΕ δεν πήγε να ρωτήσει ένα Βορειοιρλανδό ή ένα Ουαλλό για το πώς είναι να μεγαλώνεις χωρίς να μιλάς την μητρική σου γλώσσα.

Τα παραπάνω εγκλήματα καθώς και πολλά άλλα σχεδιάστηκαν και εκτελέστηκαν από μυαλά που θα τα ζήλευε και ο Μπέρια… ΑΛΛΑ είπαμε ο Μπέρια και οι σύντροφοι του ήταν Κομμουνιστές ενώ οι άλλοι «σωσμένοι» από την Βασίλισσα και τον Θεό.

Χαιρετίσματα στο σπίτι Αδέλφια.

8 σχόλια:

Radio Collectiva Team είπε...

Ότι και να κάνουν σύντροφε δε θα περάσει θα βρουν τους λαούς απέναντι τους...
Το ψέμμα έχει κοντό ποδάρι και με τη κρίση εξεφτελίζονται, όπως εξεφτελίζονται τα πρώην στελέχη του ΚΚΣΕ(σιλοβικοί), που επιμώνως καταδίκαζαν το Στάλιν εδώ και 50 χρόνια με πρωτεργάτη το Χρουτσόφ και Γκορμπατσόφ, αλλά πίσω έχει η αχλάδα την ουρά...
Στην Πρώην ΕΣΣΔ ο ΛΕΝΙΝ και ο Στάλιν είναι τα πιο δημοφηλή προσώπα....
Α και κάτι άλλο. Ο Μεγαλύτερος αντικομμουνιστής Ο Πάπας Ιωάννης ο Β' είχε πει πως" Η Ανωτερότητα του σοσιαλισμού κρίνεται στο ότι έαν 10% απ' τους υποστηριχτές του πιστέυει και παλέυει για ένα καλύτερο κόσμο, ενώ οι καπιταλιστές και οι οπαδοί τους ενδιαφέρονται μόνο για το κέρδος και τίποτα άλλο"

Laplace είπε...

exei katanthsei ahdia k h EE

Ανώνυμος είπε...

Καλημέρα,

Η ΕΕ ήταν, είναι και θα είναι πάντα οι ΙΔΙΟΙ. Το μεγάλο στοίχημα είναι να αλλάξουμε εμείς.

Run Boy Run είπε...

@ radiocollectiva

"Το ψέμμα έχει κοντό ποδάρι..."

Σοφά λόγια σύντροφε.

Run Boy Run είπε...

@ laplace78

Περιμένε γιατί έρχονται και άλλα ψηφίσματα τέτοιου είδους...

Run Boy Run είπε...

@ Nikos

Από τα καλύτερα σχολιά σου :)

Εύγε!!!

Ανώνυμος είπε...

οχι οτι διαφωνω με οσα γραφτηκαν, αλλα να υπενθυμησω οτι πολλοι μεγαλοι που προσπαθησαν να αλλαξουν "τα πραγματα" βρηκαν το μεγαλυτερο εμποδιο εμας...οτι ο κοσμος τελικα ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ να αλλαξει. Βεβαιως, πιστευω οτι ζουμε σε ενα υπαρκτο σοσιαλισμο στην καθημερινοτητα του π.χ. ολοι θελουν να γινουν δημοσιοι υπαλληλοι...να δουλευουν για το κρατος, με οποιαδηποτε μορφη και οποιοδηποτε μισθωμα.. παιρνουμε σχεδον ολοι τα ιδια λεφτα και εχουμε σχεδον ολοι τις ιδιες επιλογες. ΕΥΤΥΧΩΣ δεν υπαρχει πλεον ταξικη συνειδηση (καθ'οτι ειναι οτι πιο ρατσιστικο μπορει να υπαρξει), απλως μας δημιουργει προβλημα στην καθημερινοτητα που θελουμε το σιγουρο μισθο (εστω και πενιχρο) αλλα συναμα και καθε μηνα ταξιδι στο Μπαλι... Τα'χουμε μπερδεψει λιγο...και δεν ισχυριζομαι οτι μονοι μας μπερδευτηκαμε, σιγουρα αυτον τον δρομο μας τον εστρωσαν καποιοι καισιγουρα ηταν πολυ ελκυστικος για να τον προσπερασουμε...σαν θεωρια αρχικα διοτι στην πραξη μας χολωσε.

Run Boy Run είπε...

@ brainless

Θα συμφωνήσω στο ότι ο κόσμος δείχνει να μην θέλει να αλλάξει. Αλλιώς δεν μπορώ να κατανοήσω τα αποτελέσματα των εκλογών.