Πέμπτη 10 Απριλίου 2008

ΦΟΙΤΗΤΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ 2008... ΒΡΕ ΚΑΛΩΣ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ

Αδέλφια καλησπέρα,

Φοιτητικές εκλογές 2008 τέλος. Πάει και αυτή η αναμέτρηση. Είμαι σίγουρος ότι όλοι ξέρετε πως δεν υπάρχει κοινή ανακοίνωση αποτελεσμάτων. Κάθε παράταξη δίνει τα δικά της αποτελέσματα… και φυσικά όλοι είναι νικητές.

Έτσι λοιπόν και εγώ από το πρωί έκατσα και έψαξα στις σελίδες όλων των παρατάξεων για να πάρω μια σφαιρική εικόνα και να πως έχουν τα πράγματα.

Στα ΑΕΙ και φέτος πρώτη δύναμη είναι η ΔΑΠ με μικρή άνοδο από πέρσι και ποσοστό κοντά στο 37%, ακολουθεί η ΠΑΣΠ με μικρή πτώση και ποσοστό κοντά στο 25% ενώ τρίτη δύναμη είναι ΠΚΣ με άνοδο της τάξης περίπου του 1% και ποσοστό κοντά στο 16%. Από εκεί και κάτω έχουμε την ΕΑΑΚ με ποσοστά κοντά στο 8% και πέμπτη δύναμη την ΑΡ.ΕΝ.(ΣΥΡΙΖΑ) με άνοδο στο 2% και ποσοστό κοντά στο 6%.

Στα ΤΕΙ η ΔΑΠ αγγίζει το 47%, η ΠΑΣΠ το 27%, ΠΚΣ 15%, η ΑΡ.ΕΝ. το 2% και μετά το χάος.

Αφού είδαμε το πως έχουν τα αποτελέσματα εγώ έχω να κάνω μια, δύο ερωτήσεις.

Το δυνατό κοινό του ΣΥΡΙΖΑ δεν είναι η νεολαία; Τα παραπάνω αποτελέσματα αντικατοπτρίζουν την τεράστια άνοδο που βλέπουμε να έχει ο ΣΥΡΙΖΑ στις δημοσκοπήσεις ; Με πορδές βάφονται αυγά ;

Σύντροφοι (;) του ΣΥΡΙΖΑ, οι εκλογές όπου και να γίνονται είναι η φωνή του κόσμου, είναι η απάντηση στις δημοσκοπήσεις. Το 18% που συγκεντρώνει το κόμμα σας στις «εκλογές» της Metron Analysis και της MRB είναι κάτι παραπάνω από πλασματικό. Η πρώτη απάντηση σας ήρθε χθες συστημένη. Τα ποσοστά της αριστεράς κερδίζονται με αγώνες στο πεζοδρόμιο και ξεκάθαρη πολιτική λαλιά, κάτι το οποίο σας έλειπε, σας λείπει και θα σας λείπει.

Χαιρετίσματα στο σπίτι Αδέλφια.

Δεν υπάρχουν σχόλια: