Πέμπτη 22 Απριλίου 2010

ΦΑΣΙΣΤΑΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ (ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ;)

Αδέλφια καλησπέρα,

Όταν το 2010 οι ΦΑΣΙΣΤΕΣ ζουν και βασιλεύουν εγώ φοβάμαι.

Όταν αυτοί οι ΦΑΣΙΣΤΕΣ αντί για όπλα έχουν μικρόφωνα και πένα εγώ φοβάμαι ακόμα περισσότερο.

Ο ΦΑΣΙΣΤΑΣ διευθυντής του Ρ/Φ ΣΚΑΙ, Μπάμπης Παπαδημητρίου τόλμησε να πιάσει στο στόμα του το ΚΚΕ και με περίσσιο θράσος να δηλώσει ότι το ΚΚΕ είναι κόμμα το οποίο δεν σέβεται την νομιμότητα, γι' αυτό και δεν πρόκειται να μεταδοθεί ξανά από την εκπομπή του ανακοίνωση του κόμματος.

ΔΥΣΤΥΧΩΣ το επίσημο κόμμα (ΚΕ) με μια αναιμική του ανακοίνωση προσπάθησε να απαντήσει στον ΦΑΣΙΣΤΑ, χωρίς όμως να κάνει λόγο για την ωμή ΛΟΓΟΚΡΙΣΙΑ, που όμοια της η Ελλάδα έχει να δει από την επταετία.

Ως μη μέλος του ΚΚΕ, αλλά ως ένας άνθρωπος που δεν θα πάψει ποτέ στην ζωή του να αγωνίζεται για ένα καλύτερο κόσμο (άρα ως κομμουνιστής), το μόνο που έχω να γράψω είναι ότι ο ΦΑΣΙΣΤΑΣ πουλημενοδημοσιογραφίσκος πιστός στην ιδεολογία του, μια μόλις μέρα μετά την θλιβερή επέτειο της χούντας στην Ελλάδα, μας θύμισε το πόσο επικίνδυνη είναι η "νομιμότητα" που πρεσβεύει.... και επειδή πλέον ο πόλεμος είναι ΤΑΞΙΚΟΣ και ο εχθρός πρέπει να αποκτήσει όνομα...

... Μπράβο σας κύριε Παπαδημητρίου είστε και εσείς ένας από τους ΕΧΘΡΟΥΣ και αν αυτό σας γεμίζει περηφάνια, ανοίξτε και κανένα βιβλίο μήπως δείτε την πορεία που είχαν οι εχθροί των λαών.

Αν σήμερα Έλληνες σαν και εμένα ασχολήθηκαν μαζί σας να ξέρετε ότι είναι αντανακλαστικό, από "αύριο" η χλεύη του λαού θα είναι η απάντηση που σας αρμόζει.

Χαιρετίσματα στο σπίτι Αδέλφια.

Παναγιώτης Τζανενάς (σε περίπτωση κ. Παπαδημητρίου που αναζητήσετε το όνομα μου)

8 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Ξέρεις, εγώ, δεν φοβάμαι, καθόλου μάλιστα, τους φασίστες που το δηλώνουν ...
Μπορώ να προφυλαχτώ από δαύτους !

Εγώ φοβάμαι τους φασίστες που ντύνονται την προβιά του "δημοκράτη" και στην κατάλληλη στιγμή χτυπάνε ...
Από αυτούς πολύς κόσμος επιρρεάζεται και αυτό εμένα με ανησυχεί !

Θερμή Καλημέρα !

Ανώνυμος είπε...

Γράφει ο σημερινός «Ρ» για τα ανδραγαθήματά τους, με αναφορά και στους κοπροκράτες Λυριτζή-Οικονόμου, βεβαίως. Εύγε για την αντίδρασή σου….

erodotos είπε...

Από το 0,001% ραδιοτηλεοπτικού χρόνου που έδεινε στο ΚΚΕ (στο οποίο το έβριζε κιόλας) τώρα ο ΣΚΑΙ θα δίνει 0%. Μεγάλη απώλεια! Πάντως όπως και να χει πρόκειται για ελεεινή επίθεση, όχι μόνο κατά του ΚΚΕ, αλλά κατά των αγώνων των εργαζομένων γενικά. Δεν περίμενα κάτι άλλο από τον Σκάι, να πω την αλήθεια...

το δίκιο κρίνεται στους αγώνες. ένα μεγάλο μπράβο σε όσους αψήφησαν την εργοδοτική τρομοκρατία και τον φασισμό των καναλιών χθές και προχθές και βγήκαν στους δρόμους!

www.erodotos.wordpress.com

Run Boy Run είπε...

@ faros

Μα ο "φόβος" είναι για αυτή την επιρροή που ασκούν στην πλειοψηφία.

Καλό απόγευμα να έχεις !

Run Boy Run είπε...

@ Ανώνυμος

Ο Λυριτζής και ο Οικονόμου είναι ακόμα δύο ονόματα στην τεράστια λίστα πουλημένων δημοσιογραφίσκων που εδώ και πολλά χρόνια είναι διατεταγμένη υπηρεσία.

Από εδώ και πέρα μόνο χλεύη ως απάντηση σε όλους δαύτους. Να τους κάνουμε να μην βγαίνουν από το σπίτι τους.

Run Boy Run είπε...

@ erodotos

Για τον χρόνο που έδινε ο Σκαι στο ΚΚΕ έχεις δίκιο... Όμως μια τέτοια επίθεση δεν πρέπει να μείνει χωρίς απάντηση... και η απάντηση πρέπει να είναι ο διπλασιασμός του κόσμου που θα βρεθεί στους δρόμους...

Ανώνυμος είπε...

@Run Boy Run
«Από εδώ και πέρα μόνο χλεύη ως απάντηση σε όλους δαύτους. Να τους κάνουμε να μην βγαίνουν από το σπίτι τους.»
Πώς επιτυγχάνεται αυτό;;;;;
Το «διάδοχο σχήμα» στη ΝΕΤ κάνει ακριβώς την ίδια δουλειά. Η διαφορά είναι ότι ο Αρβανίτης είναι κάπως ευγενής και δεν τραμπουκίζει όπως οι Λ.-Ο.
Η άλλη, η ….Ρίτσα… Ε, αυτό δες το μόνος σου!

Run Boy Run είπε...

@ Ανώνυμος

Ακόμα και ο Αρβανίτης να φύγει πάλι κάποιος άλλος (χειρότερος) θα πάρει την θέση του.

Το θέμα (όπως είμαι σίγουρος ότι συμφωνείς) δεν είναι το όνομα αλλά η διατεταγμένη υπηρεσία που κάθε δημοσιογραφίσκος κάνει.