Τρίτη 23 Φεβρουαρίου 2010

ΑΗΔΙΑΣΤΙΚΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ


Αδέλφια καλησπέρα,

Αν αυτό το έκτρωμα που σήμερα φορούσε ερυθρόλευκα ήταν ο Ολυμπιακός, εγώ είμαι η μεταμψύχωση του Πάπα Ιωάννη Πάυλου ΙΙ.

Ούτε αρχή ούτε μέση ούτε τέλος. Η κοροίδια του Κόκκαλη δεν σταματά πουθενά. Η εικόνα του σημερινού Ολυμπιακού βαραίνει τους απίθανους Κετσμπάγια, Ζίκο και Μπάντοβιτς (λιγότερο). Μα πάνω απ 'όλα βαραίνει τον Κόκκαλη και τα τσιράκια του, είτε αυτά είναι δημοσιογραφίσκοι, είτε κάθονται στις εξέδρες των οργανωμένων.

ΦΤΑΝΕΙ ΠΙΑ... καιρός να σταματήσει αυτό το αστείο και ή να φτιάξει ομάδα ή να σταματήσει να αρμέγει την "αγελάδα" που ακούει στο όνομα Ολυμπιακός και να πάει στο καλό.

Χαιρετίσματα στο σπίτι Αδέλφια

4 σχόλια:

Χορεύοντας με τους ΑΜΕΤΑΝΟΗΤΟΥΣ είπε...

Α πα πα! Τι φέσι ήταν αυτό;
Και μου τη σπάει που μεθαύριο (λόγω απεργίας) τα παπαγαλάκια του Σωκράτη θα λένε για "ατυχίες", "άγγλους διαιτητές" κι άλλες μαλακίες.
Α ρε Θρύλε.

Run Boy Run είπε...

@ Χορεύοντας με τους ΑΜΕΤΑΝΟΗΤΟΥΣ

Άσε... δεν τους σταματά καμιά απεργία. Στα website άρχισαν από τώρα να μιλάνε για ανατροπή του αποτελέσματος, για κανονικό γκολ που ακυρώθηκε και άλλα κολοκύθια τούμπανο...

Εγώ είδα το παιχνίδι στο αγγλικό sky (καταραμένη ξενιτιά) και αυτό που έλεγαν είναι ότι για να περάσεις στην επόμενη φάση θέλεις γκολ... και γκολ με μόνο τον Μήτρογλου μπροστά ΔΕΝ ΒΑΖΕΙΣ ούτε σε δέκα χρόνια.

Χορεύοντας με τους ΑΜΕΤΑΝΟΗΤΟΥΣ είπε...

Τέλεια! Για 15 μέρες βρήκαμε την καραμέλα: "Θρύλε μπορείς να προκριθείς".
Και μετά τον επαναληπτικό, έχει ο Σωκράτης. Εμείς δεν έχουμε. Ούτε υπομονή, ούτε ανοχή.

Run Boy Run είπε...

@ Χορεύοντας με τους ΑΜΕΤΑΝΟΗΤΟΥΣ

Αυτές τις "καραμέλες" πληρώνει ο Ολυμπιακός. Κοιμίζουν τον κόσμο με τέτοια παραμυθάκια και μετά βαπτίζουν τους "Μπάντοβιτς" προπονητές.

Το αποκορύφωμα της βλακείας που τους δέρνει, είναι ότι ο απίθανος Μπάντοβιτς είχε το θράσος να δηλώσει ότι "κάνανε ένα από τα καλύτερα τακτικά παιχνίδια"...

ΡΕ ΟΥΣΤ