Κυριακή 24 Αυγούστου 2008

KOLOTOUMBA MADE IN GREECE


Αδέλφια Καλησπέρα,

Πάει και αυτό τέλειωσε. Καλές δεν λέω οι διακοπές αλλά έφτασα σε σημείο να μου λείπει η καθημερινότητα. Φυσικά ούτε ο φετινός Αύγουστος μας άφησε με παράπονο. Τα πάντα είδαμε και φέτος… Τι να πρωτοθυμηθώ; Τους μανιακούς δολοφόνους ή τους ακόμα πιο μανιακούς αυτόπτες μάρτυρες που έβγαζαν φωτογραφίες κομμένα κεφάλια και τις έστελναν μέσω κινητών σε φίλους; Να θυμηθώ ότι ανακαλύψαμε τον χιλιοστό υψηλό δημόσιο λειτουργό που τα παίρνει ; Να θυμηθώ το ντοπάρισμα των Ελλήνων αθλητών ; Ή να θυμηθώ τον πόλεμο στην Οσετία;

Για σήμερα λοιπόν λέω να θυμηθώ τον πόλεμο στην Οσετία και την «Ροζ» (…ναι μεν αλλά…) στάση που για ακόμα μια φορά κράτησε η Ελληνική κυβέρνηση. Για πρώτη φορά στην ανθρώπινη ιστορία, τόσο απροκάλυπτα αυτό που ονομάζουμε διεθνή κοινότητα, μπέρδεψε το θύτη με το θύμα. Αν βρισκόσουν σε οποιαδήποτε χώρα της Δυτικής Ευρώπης και άκουγες ανταποκρίσεις θα νόμισες ότι οι Γεωργιανοί μάχονται υπέρ βωμών και εστιών με νύχια και με δόντια προσπαθώντας να αποκρούσουν την επίθεση των Ρώσων. Με λίγα λόγια η πλήρης διαστρέβλωση της πραγματικότητας μέσα από ένα οργανωμένο σχέδιο με στόχο την κοινή γνώμη της Ευρώπης.

Αδέλφια, σας «μιλάω» πραγματικά, πως αν δεν ήταν ο Δημήτρης Λιάτσος στην κρατική τηλεόραση, να προσπαθεί σε κάθε ανταπόκριση να δώσει μια αντικειμενική εικόνα θα είχα χάψει και εγώ το «παραμύθι» τους. Φυσικά και ο συγκεκριμένος δημοσιογράφος κάπου το παράκανε, αφού δεν ήταν λίγες οι στιγμές που προσπάθησε να μας «βγάλει» την Ρωσία «Αγία».

Για να επανέλθω όμως στο ΥΠ.ΕΞ. της χώρας μας. Η «τρικυμία» που έχουν στο μυαλό τους μερικά στελέχη εκεί μέσα είναι απίστευτη. Μέσα σε αυτή την τρικυμία κάποιοι διέταξαν η ανθρωπιστική βοήθεια της χώρας μας να πάει στην Τυφλίδα, σε πιο απλά ελληνικά στους υπαίτιους αυτής της κρίσης. Στην Οσετία που υπάρχουν εκατοντάδες ελληνικής καταγωγής οικογένειες δεν θα φτάσει ούτε μπουκαλάκι ιώδιο με την ετικέτα Hellas Aid.

Λίγες μέρες πριν ξεκινήσει αυτός ο πόλεμος όλοι μέσα στο ΥΠ.ΕΞ. μιλούσαν για άριστες σχέσεις Αθήνας, Μόσχας και για πλάνα περαιτέρω σύσφιξης αυτών των σχέσεων… με το που έσκασε η πρώτη βόμβα έγινε και η πρώτη κωλοτούμπα. Βρε μήπως και στους Ολυμπιακούς του Λονδίνου να στείλουμε την Ντόρα για τις ασκήσεις εδάφους ;

Χαιρετίσματα στο σπίτι Αδέλφια.

3 σχόλια:

Laplace είπε...

η εξωτερικη μας πολιτικη ειναι αναλογη κ της εσωτερικης:ΧΑΛΙΑ

Run Boy Run είπε...

@ laplace78

Όπως τα λες είναι φίλε. Ένα τεράστιο μπάχαλο χωρίς αρχή και τέλος.

kikop80 είπε...

Καλώς τον φύλαρχο!!!
Τι έγινε βρε, όλα καλά?
Άντε σε χάσαμε τόσο καιρό!
Από κωλοτούμπα άλλο τπτ, αλλά και από τουμπέκα άλλο πράμα όλοι αυτοί εκεί!
Άστα να πάνε φύλαρχέ μου!
Αλλά όμα αυτά γίνονται για να'χουμε κάτι να κάνουμε τα βαρετά μας καλοκαίρια!!!
:))