Δευτέρα 7 Ιουλίου 2008

ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΛΛΑΔΑ ;


Αδέλφια καλησπέρα,

Η ερώτηση που «κοσμεί» τον τίτλο του σημερινού ποστ, μάλλον δεν θα απαντηθεί όσο ζούμε.

Υπάρχει καλύτερη Ελλάδα ; Μάλλον ΟΧΙ. Η Ελλάδα είναι αυτό που ζούμε καθημερινά το οποίο απαρτίζεται από μουρόχαυλους πολίτες και σάπιους πολιτικούς. Πολιτικούς που βάζουν πάνω από το συμφέρον της χώρας μια γαμοκουζίνα, ένα τσάμπα ταξίδι και ένα ολοκαίνουργιο τηλεφωνικό κέντρο.

Υπεύθυνοι για ότι ζούμε είμαστε ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ και ΜΟΝΟ εμείς. Εμείς επιλέγουμε αυτές τις σκατόφατσες να κουρνιάζουν στα έδρανα της βουλής. Εμείς επιλέγουμε να έχουμε υπουργό υγείας τον mister τίποτα, ο οποίος προτιμά να «κόβει» βόλτες στο κολωνάκι φορώντας μπλέιζερ παρά να κάνει μια βόλτα από τα νοσοκομεία που η κατάσταση κινδυνεύει να φύγει από τον έλεγχο.

Αυτή λοιπόν η μουτράκλα που ακούει στο όνομα Αβραμόπουλος είναι τόσα χρόνια στο υπουργείο και ακόμα δεν έχει πάρει χαμπάρι το τι στο διάολο συμβαίνει στο Δρομοκαϊτειο. Εκεί που σήμερα οι εργαζόμενοι έφτασαν στο σημείο να χτίσουν την είσοδο.

Στην χώρα μας εν έτη 2008 ένας νοσηλευτής αντιστοιχεί σε σαράντα ασθενείς. Αυτός ο νοσηλευτής επειδή δεν έχει σαράντα χέρια ή σαράντα πόδια φτάνει στο σημείο να δένει με ιμάντες τους ασθενείς λόγω αδυναμίας επίβλεψης και όλα αυτά σε δωμάτια χωρίς κλιματισμό. Στο συγκεκριμένο νοσοκομείο κανονικά θα πρέπει να υπηρετούσαν 1400 οργανικοί αλλά υπηρετούν μόνο 600.

Εάν λοιπόν αυτή είναι η καλύτερη Ελλάδα που μας έταζαν εγώ θέλω την παλιά την κακή.

Χαιρετίσματα στο σπίτι Αδέλφια.

21 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Exeis dikio. O Avramopoulos prepei na einai makran o xeiroteros ypoyrgos ygeias poy eixame.

Ανώνυμος είπε...

σε πόσες φυλλάδες έπαιξε αυτό σαν θέμα;
έστω σαν ένα τόσο δα μονόστηλο;

Ανώνυμος είπε...

To κακό είναι ότι έχω αρχίσει να συμφωνώ μαζί σου :-)

Καλό απόγευμα

Ανώνυμος είπε...

Η ποιότητα στην παροχή υπηρεσιών στον τομέα της υγείας είναι δείγμα πολιτισμού. Όμως όπως δείχνουν οι καταστάσεις (σαν και αυτή που κατέγραψες) ο πολιτισμός μας έχει πάει αιώνες πίσω. Κρίμα.

Run Boy Run είπε...

@ Ανώνυμος 1

Δεν έχω μονάδα μέτρησης για τον χειρότερο Υπουργό Υγείας. Αυτό όμως που έχω είναι κρίση και μπορώ να κρίνω ότι εδώ και 30 χρόνια ΟΛΟΙ οι Υπουργοί Υγείας δεν έκαναν τίποτα ώστε να έχουμε ΥΓΕΙΑ σε αυτή την χώρα.

Run Boy Run είπε...

@ Καπιταλιστικό Κουμμούνι

Πρώτα απ' όλα καλωσόρισες.

Τέτοιου είδους ειδήσεις ξέρεις και ξέρω ότι δεν πουλάνε, άρα δεν έχουν καμία τύχη. Αυτή είναι η αντικειμενική και αμερόληπτη κάλυψη των γεγονότων από τους δημοσιογράφους της χώρας μας.

Περαστικά μας.

Run Boy Run είπε...

@ Ανώνυμος 2

Σωστά τα γράφεις... Αλλά ξεχνάς ότι ο πολιτισμός μας έχει πάψει να υπάρχει σχεδόν από την ημέρα εγκαινίων της Ακρόπολης :)

Run Boy Run είπε...

@ Maria

Εγώ σου το είχα πει... :) Σε λίγο θα συμφωνείς στα ΠΑΝΤΑ :)

Ανώνυμος είπε...

ΝΤΡΟΠΗ ΜΑΣ.

Turdus Merula είπε...

Ciao Φυλαρχούκο,άρτι αφειχθείς εκ Τζιοβανότζο.
Μια καλή πρόταση,την επόμενη της εξέγερσης της Φυλής, θα ήταν να τούς κλεισουμε μέσα,προσθέτοντας στο προσωπικό και τούς τρόφιμους,υποδείχνοντάς τους οτι η πηγή του "κακού",είναι οι συγκεκριμέμνοι καρεκλοκενταυροι.Και μετά ποιός είδε τον Θεό και δεν τον φοβήθηκε...

Run Boy Run είπε...

@ Nikos

Καλημέρα Νίκο. Σωστά... Ντροπή μας αλλά γιατί απ' όλα. Για το ίδρυμα ή για αυτούς που με την ψήφο μας τους δίνουμε πράσινη κάρτα για την βουλή ;

Run Boy Run είπε...

@ MZ

Γουέλκαμ μπακ MZ.

Ωραία ιδέα μου έδωσες :)

maritimepeace είπε...

φύλαρχε οι πολιτικοί είναι σαν το τζινι στο ανέκδοτο, πρόσεχε τι ζητάς...
θέλεις την παλιά ελλάδα, και σου φέρνουν την παλιοελλάδα...

kikop80 είπε...

Καλησπέρα φυλαρχούκο!
Με το νέο νομασχέδιο που θα ψηφιστεί τον Αύγουστο από το θερινό τμήμα της βουλής, όλα αυτά θα λυθούν & θα αποτελέσουν σελίδα του παρελθόντος.
Η κυβέρνηση παλεύοντας με κάθε είδους εμπόδια, εμπόδια που θέλουν μια Ελλάδα της μίζας & της ανικανότητας, θα βγεί τελικά νικήτρια για το καλό όλν των Ελλήνων, ακόμα και για κάτι αντιδραστικούς σαν κι εσάς!
Έτσι με το νέο νομοσχέδιο ανοίγει και πάλι μετά από πολλά χρόνια που είχε μείνει κλειστός
ο καιάδας!!!
Κουτσοι, στραβοί, ο Άγιος Παντελεήμονας, τρελοί και ιδιαιτέρως, συνταξιούχοι, θα βρούν επιτέλους το σπίτι τους!
Άντε ντε,
όλο παράπονα και γκρίνια...
Πως να τελειώσει όλο αυτό το μεγάλο έργο....

Run Boy Run είπε...

@ maritimepeace

Βρε Αδελφέ, πιστεύεις ότι έχει αλλάξει κάτι στην χώρα; Από το κακό στο χειρότερο και από εκεί μόνο προσευχές ώστε η κατηφόρα να σταματάει κάπου κοντά.

Run Boy Run είπε...

@ kikop80

Να φανταστείς ότι στα 2/3 του σχολίου σου ήμουν σίγουρος ότι είχες πάθει θερμοπληξία :)

kikop80 είπε...

XE! XE!
Το τράβηξα λίγο για να φανεί πιστευτό!

Run Boy Run είπε...

@ kikop80

Τα κατάφερες μια χαρά :)

ΓΙΑΝΝΗΣ είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.
ΓΙΑΝΝΗΣ είπε...

Kαλησπέρα στήν φυλή
@ RUN
Τήν δεκαετία τού εξήντα είχαμε κάποια ιδρύματα υγείας μέ ονόματα προσαρμοσμένα στό δόγμα πατρίς,θρησκεία,οικογένεια καί υπηρεσίες γιά σκύλους καί χωρίζονταν σέ κρατικά καί ιδιωτικά π.χ.
"ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΝΙΚΑΙΑΣ Η ΒΑΣΙΛΙΣΣΑ ΦΡΕΙΔΕΡΙΚΗ","ΚΛΙΝΙΚΗ ΑΓΙΑ ΕΛΕΝΗ",ΘΕΡΑΠΕΥΤΗΡΙΟΝ ΟΙ ΑΓΙΟΙ ΠΑΝΤΕΣ"...Σήμερα τό μόνο πού άλλαξε είναι ότι τά ονόματα είναι πολύ trenty όπως "ΓΕΝΙΚΟ ΚΡΑΤΙΚΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΝΙΚΑΙΑΣ","ΙΑΤΡΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΑΘΗΝΩΝ","ΜΕΤΡΟΠΟΛΙΤΑΝ" κ.λ.π κατά τά άλλα οί υπηρεσίες τών μέν παραμένουν γιά σκύλους τών δέ διαφοροποιούνται ανάλογα τό πορτοφόλι...(
Τώρα άν μιλάς γιά τήν μουτράκλα πού ακόμα χρωστάει παντού ,από τήν απόπειρα του (ΚΕΠ),νά γίνει αρχηγός αγέλης τρωκτικών δέν νομίζω ότι αξίζει έστω καί αναφορά στό πρόσωπο τού τυχάρπαστου κυρίου τίποτα....
Γι'αυτό πρόσεχε τί ζητάς...
Αυτά είχα νά πω καί γράμματα γνωρίζω.

Run Boy Run είπε...

@ ΓΙΑΝΝΗΣ

Διακρίνω γνώσεις από Νίκαια. Εαν υπάρχει στενή σχέση με την περιοχή στείλε εμαιλ :)