Πέμπτη 20 Οκτωβρίου 2011

ΜΕ ΔΑΚΡΥΑ ΣΤΑ ΜΑΤΙΑ


Για και χαρά Αδελφέ,

Σχεδόν ένα χρόνο μετά επιστρέφω (δεν ξέρω για πόσο) μ' ένα κόμπο στον λαιμό, με ένα σφίξιμο στο στομάχι και με δάκρυα στα μάτια.

Σήμερα, περίπου 2,500 χιλιόμετρα μακρυά από την Ελλάδα, πέρασα όλη την ημερα μπροστά από έναν υπολογιστή, βλέποντας το αντικομμουνιστικό μένος που τόσα χρόνια με μαεστρία καλλιεργείται, να οπλίζει χέρια ηλιθίων και να οδηγεί στον θάνατο έναν Σύντροφο.

Η προβοκάτσια που στήθηκε σήμερα στην πλατεία Συντάγματος δεν έχει προηγούμενο. Η μαζική συγκέντρωση του ΠΑΜΕ τους είχε χαλάσει το γλυκό. Πρώτα οι παρακρατικοί γνωστοί άγνωστοι κουκουλοφόροι σε διατεταγμένη υπηρεσία προσπάθησαν να δολοφονήσουν διαδηλωτές ενώ μετά την σκυτάλη πήραν οι επίσημοι δολοφόνοι, με τις πράσινες στολές και τις εξαρτήσεις. Τελικά το μεσημέρι τα κατάφεραν...

Ο Δημήτρης Κοτζαρίδης είναι ο τελευταίος σύντροφος που προσθέθηκε στην τεράστια λίστα μελών και φίλων του ΚΚΕ που χάνουν την ζωή τους από τον κρατικό ή παρακρατικό μηχανισμό.

Το 2011, μετά τον παππού ήρθε η σειρά του εγγονού και ο Γιώργος Παπανδρέου περνά στην ιστορία ως ο ηθικός αυτουργός πίσω από την δολοφονία του κομμουνιστή Δημήτρη Κοτζαρίδη.

Αυτή την φορά δεν υπάρχει ανακωχή. ΒΑΡΚΙΖΑ ΤΕΛΟΣ.

Χαιρετίσματα στο σπίτι Αδέλφια

4 σχόλια:

faros είπε...

Μ΄αγώνες τιμάμε τους νεκρούς μας.

Ξέρεις, μέχρις κι ο αντενα, πριν λίγες ώρες, άσε που είχε το θέμα επί τουλάχιστον 20 λεπτά και μάλιστα λέγοντας τα πράγματα με το όνομά τους, έκανε και αναφορά ότι το ΠΑΜΕ είχε 100.000 κόσμο !

Να τι τους τρόμαξε και έβγαλαν έξω τους γνωστούς άγνωστους σε διατεταγμένη υπηρεσία.

Υποκλινόμαστε στον σύντροφο που χάσαμε και υποσχόμαστε την συνέχιση του Αγώνα ...

Run Boy Run είπε...

"Τους νεκρούς Κομμουνιστές όλοι τους τιμάμε, οι ζωντανοί δεν αρέσουμε..." Αλέκα Παπαρήγα 20-10-2011

Rizobreaker είπε...

Αυτή τη φορά δεν υπάρχει ανακωχή!
ΒΑΡΚΙΖΑ ΤΕΛΟΣ!

Δε θα μπορούσα να συμφωνήσω με κάτι περισσότερο!!!!

Να 'σαι καλά εκεί στα ξένα!

Run Boy Run είπε...

@ Rizobreaker

Χωρίς καμία δόση μελοδραματισμού... Καθημερινά βλέπωντας της εξελίξεις στην πατρίδα μας και όλους τους Συντρόφους στην πρώτη γραμμή και εγώ να μην είμαι σε αυτούς τους αγώνες... νοιώθω μισός άνθρωπος... Κρατάτε γερά και ΤΣΑΚΙΣΤΕ ΤΟΥΣ