Δευτέρα 6 Σεπτεμβρίου 2010

ΑΝΤΕ ΜΟΥ ΣΤΟΝ ΔΙΑΟΛΟ...


Αδέλφια καλησπέρα,

Δυστυχώς τα κομιλφό (αν ποτέ υπήρξαν) από αυτό το μπλογκ μας τελείωσαν.

ΒΑΡΕΘΗΚΑ τα παντός καιρού "πουστράκια", τους σκυφτούς τυπάκους, έτοιμους να αδράξουν την ευκαιρία για δημοσιότητα ή ακόμα χειρότερα για το μισό λεπτό εξουσίας που η ζωή τους οφείλει (;).

Τα μαλακισμένα που μέχρι "προχθές" ήταν με cohiba στα χείλη και γεμάτα "οικολογικές" ανησυχίες, αφού συσκεύθηκαν με τους φίλους τους και έχοντας μπόλικη ελεύθερη ώρα είπαν να καταστρώσουν τα νέα τους σχέδια, αυτή την φορά με στόχο την ΚΝΕ.

Όπως μάλλον οι περισσότεροι έχετε διαβάσει - ακούσει, η "Επιτροπή κατοίκων για την σωτηρία του πάρκου Αντώνης Τρίτσης", ζήτησε ανοιχτά από των δήμο Αγ. Αναργύρων να μην δώσει την άδεια ώστε να γίνει εκεί το φεστιβάλ.

Τα επιχειρήματα της επιτροπής ήταν ότι η ηχορύπανση καθώς και οι ψησταριές που θα υπάρχουν στον χώρο θέτουν σε κίνδυνο το πάρκο.

Η λαϊκή ρήση "που πας ρε Καραμήτρο" ταιριάζει γάντι στην εναλλακτική ροζ - οικολογική επιτροπή. Τέτοιου είδους επιχειρήματα το μόνο που κάνουν είναι να σας "ξεβρακώνουν" στα μάτια του κόσμου.

Όλα αυτά φυσικά έρχονται μόλις μερικές εβδομάδες μετά από την ενέργεια 7 "αγανακτισμένων" ηλιθίων στον Βόλο που με επιστολή τους στην Περιφέρεια καθώς και στον Πάγκαλο (τελικά το ΚΚΕ έχει τον Γερμανό ;) ζητούσαν να μην δωθεί κανένας δημοτικός χώρος στην ΚΝΕ, αφού οι κακοί κομμουνιστές έχουν ως σύνθηματα το "Ανυπακοή", "Να τσακιστεί ο καπιταλισμός" κλπ.

Αδελφέ, τα πράγματα πλεόν ξεφεύγουν. Εγώ μπορεί να μην είμαι μέλος του ΚΚΕ, αλλά αν το παιχνίδι παιχτεί στο επίπεδο ή αυτοί ή εμείς, σίγουρο είναι ότι θα βρεθώ δίπλα στους συντρόφους.

Αδελφέ πριν να δώσω χαιρετίσματα στο σπίτι σου, απλά να σου θυμίσω ότι πλέον ο εχθρός είναι υπαρκτός, έχει πρόσωπο και διευθύνσεις.

Χαιρετίσματα στο σπίτι Αδέλφια

11 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Πάντα είχε, φίλε μας και σύντροφέ μας ...
Πάντα είχε !

Εμείς ΚΑΙ τους ξέρουμε, ΚΑΙ τι να κάνουμε ξέρουμε !

Όλα στην ώρα τους, όμως !

Να είσαι καλά !
Γεια χαρά !

Αλέκος είπε...

ΑΙΣΧΟΣ

Run Boy Run είπε...

@ faros

Το θέμα σύντροφε είναι να μην αργήσει αυτή η ώρα...

Οι αντοχές έχουν εξαντληθεί...

Run Boy Run είπε...

@ ΑΛΕΚΟΣ

Μόνο ;;;

γιαννης μ είπε...

γιατί τα παίρνετε στο κρανίο παιδιά??αφήστε τους να ξεβρακώνονται τα ζωντόβολα!!! με τις κρίσεις που τους πιάνουν δείχνουν ακόμα πιό εύκολα σε άτομα που είναι εγκλωβισμένα στις αστείες "ιδεολογίες" τους ,ποιός έχει το σωστό και ποιόν υπηρετεί...θέμα χρόνου να κατηγορήσουν το φεστιβάλ ότι δεν αγαπάει την φύση και το ζωικό κόσμο ,γιατί ψήνει σουβλάκια από χοιρινό που σφάχτηκε από τον Στάλιν

Run Boy Run είπε...

@ γιαννης μ

Βάλε μου κάπου και το ΚΑΤΙΝ να δέσει το γλυκό... :)

Ανώνυμος είπε...

Σιγά! Πρώτη φορά θα ξεβρακωθούν στα μάτια του κόσμου; Αφού είναι …..γυμνιστές :)

Run Boy Run είπε...

@ Aνώνυμος

Εδώ που τα λέμε δεν έχεις και άδικο :)

γιαννης μ είπε...

και έτσι για να σκάνε οι οχτροί μας...χθές πρώτη μέρα στο φεστιβάλ Θεσσαλονίκης όλα ήταν υπέροχα...ευχαριστώ τον Λαό που ακόμα υπάρχουν αυτοί οι Θεοί οι Magic De Spell..απλά υπέροχοι και ο Κυρ Παντελής (η διασκευή στον Τζαβέλα) έκανε πολλούς (και μεγάλους σε ηλικία) να χοροπηδάνε σαν παιδαρέλια

γιαννης μ είπε...

ααα και επειδή ξέχασα...ΝΑΙ ΡΕ ΜΑΛΑΚΕΣ ΧΑΡΟΥΜΕΝΟΙ,ΨΗΣΑΜΕ ΚΑΙ ΣΟΥΒΛΑΚΙΑ

Run Boy Run είπε...

@ γιαννης μ

Οι Magic de Spell, κρατάνε γερά την μαγεία των εφηβικών μας χρόνων... Πολύ θα ήθελα να τους άκουγα από κοντά...