Παρασκευή 21 Μαΐου 2010

ΚΑΙ ΕΓΕΝΕΤΟ ΧΟΥΝΤΑ


Αδέλφια καλησπέρα,


Κάπως έτσι είναι τα πράγματα... Ξαφνικά εγένετο χούντα. Τον ρόλο και τον λόγο των Συνταγματαρχών ζήλεψαν απ' ότι όλα δείχνουν, ο Πεταλωτής aka κύριος Μπούλης και άλλα εξέχοντα στελέχη του κινήματος.

Οι άνθρωποι που μας είχαν ζαλίσει τα ζεύγη των γεννητικών μας αδένων με την "Ανοικτή Διακυβέρνηση", τις νέες τεχνολογίες και άλλες τέτοιες ωραίες λεξούλες, με πρόσχημα τις δημοσιεύσεις φημών περί της πεφωτισμένης υπουργού παιδείας Διαμαντοπούλου aka κυρία Δεν Μιλώ Με Τους Καθηγητές, να επιτεθούν στα blog και να σκέφτονται να δημιουργήσουν νομοθετικά πλαίσια περί της άρσης της ανωνυμίας τους.

Όλα αυτά φυσικά έχοντας ξεχάσει ότι οι αντίστοιχες προσπάθειες κάποιου κυρίου Δένδια (καλέ τι κάνει αυτός;) έπεσαν στο κενό γιατί ΚΑΝΕΝΑ μα ΚΑΝΕΝΑ Ελληνικό δικαστήριο δεν έχει δικαίωμα να γνωμοδοτήσει υπέρ της άρσης της ανωνυμίας των blog αφού τα blog υπάγονται στην Αμερικάνικη νομοθεσία.

Περισσότερες λεπτομέρειες για το θέμα αλλά και ένα άρθρο - παραγγελία της κομματικής εφημερίδας του ΠΑΣΟΚ (ΤΑ ΝΕΑ), σχετικά με το τι σκοπεύουν να κάνουν οι Φωστήρες της ανοικτής διακυβέρνησης μπορείτε να βρείτε εδώ.

Χαιρετίσματα στο σπίτι Αδέλφια.

Δεν υπάρχουν σχόλια: