Παρασκευή 29 Μαΐου 2009

ΟΙΚΟΛΟΓΟΙ ΠΡΑΣΙΝΟΙ WANNABE ΥΠΟΥΡΓΟΙ

Αδέλφια καλησπέρα,

Ως γνήσιοι Έλληνες φυσικά και δεν μας ήταν καθόλου δύσκολο να μπερδέψουμε την βούρτσα με την οικολογία. Από το πουθενά ο Έλληνας ψηφοφόρος προέκυψε οικολόγος. Ο Έλληνας ψηφοφόρος που αγνοεί λέξεις – έννοιες όπως «Ανακύκλωση», «Περιβαλλοντολογικές παρεμβάσεις» κ.α. αποφάσισε να την «δει» πράσινα. Ο Έλληνας ψηφοφόρος μπέρδεψε την οικολογία με την πολιτική οικολογία. Προφανώς θεωρεί ότι ο Τρεμόπουλος και η παρέα του θα σώσουν το περιβάλλον από τις Ελληνικές κατασκευαστικές εταιρείες και την Ευρώπη από την τρύπα του όζοντος.

Πολύ πριν εμφανιστεί ο Τρεμόπουλος ως Νέστορας του πολιτικού οικολογικού κινήματος της χώρας και αρχίσει να κοροϊδεύει τους Έλληνες, η Ελλάδα είχε οικολόγους. Είχε τους οικολόγους της πλάκας όπως αυτούς του Βεργή, είχε όμως και σοβαρότερους όπως τους οικολόγους εναλλακτικούς που μάλιστα τόσο το 1989 όσο και το 1990 είχαν κοινοβουλευτική εκπροσώπηση.

Το κόμμα του Τρεμόπουλου και των άλλων «πράσινων» στο καταστατικό του αναφέρει πολύ λίγα πράγματα σε επίπεδο σκοπών και αρχών. Συγκεκριμένα αναφέρεται ότι συγκροτούν «αυτόνομο πολιτικό φορέα που θα εκφράζει στη χώρα μας τις αξίες και τις αρχές του Πράσινου κινήματος και της πολιτικής οικολογίας». Ο φορέας αυτός έχει στενούς δεσμούς με το κόμμα των Ευρωπαίων Πράσινων… και εδώ είναι το ζουμί…

Ποιοι είναι οι Ευρωπαίοι Πράσινοι ; Μήπως ανάμεσα σε αυτούς ανήκει ο "ναζί" πρώην υπουργούς εξωτερικών Fischer που έδωσε το ΠΡΑΣΙΝΟ φως για τους βομβαρδισμούς ΑΜΑΧΩΝ στην ΓΙΟΥΓΚΟΣΛΑΒΙΑ ; Μήπως σε αυτούς τους πράσινους ανήκει ο Daniel Cohn Bendit (ναι αυτός ο γελοίος του Μάη του 68 που αντάλλαξε τα οδοφράγματα με την καρέκλα);

Ο ίδιος ο Τρεμόπουλος στην ΕΡΤ είναι ξεκάθαρος για τις σχέσεις του «κόμματος» του με τους ευρωπαίους πράσινους. Ενώ από την άλλη οι Οικολόγοι Εναλλακτικοί το 2007 κατήγγειλαν τόσο Ολλανδούς όσο και Γερμανούς Πράσινους (φιλαράκια του Τρεμόπουλου) για τις φιλοΝΑΤΟΙΚΕΣ τους θέσεις.

Οι Γερμανοί πράσινοι καθώς και ΟΛΟΙ οι ευρωπαίοι πράσινοι εδώ και χρόνια είναι συνένοχοι στην αντιλαϊκή δράση της ΕΕ. Αν Αδελφέ μου, θέλουμε να την δούμε «πράσινα» και οικολογικά ας αρχίσουμε να ανακυκλώνουμε έστω και ένα κουτάκι μπύρας. Άλλωστε στις 7 Ιουνίου ψηφίζουμε για την Ευρωπαϊκή Ένωση και η κατάσταση είναι πολύ σοβαρή ώστε να την αφήσουμε στα χέρια του κάθε Τρεμόπουλου που μεγαλώνοντας θέλει να γίνει Fischer.

Χαιρετίσματα στο σπίτι Αδέλφια.

21 σχόλια:

stergios είπε...

Ετσι ακριβως είναι όπως τα λες.Αναρωτιέμαι που ήταν ο Τρεμόπουλος σε πραγματικές μάχες υποστήριξης του περιβάλλοντος όπως ο Ελαιώνας,το Πάρκο της Κυψέλης ο Αχελώος και τόσα άλλα όπου ενεργοί πολίτες στάθηκαν απέναντι απο τις αποφάσεις του Σουφλιά.

Ανώνυμος είπε...

Καποια στιγμή θα πρεπει να σταματησουν τα μμε να σπρώχνουν τους οικολόγους. Αυτό που θέλουν να κάνουν είναι να κόψουν ψήφους και από το Πασοκ και από την αριστερά.

Κώστας

tiktos είπε...

Ακριβώς αυτοί είναι οι ευρωπαίοι οικολόγοι που εξαργύρωσαν τους δήθεν αγώνες τους,με την τράπεζά τους,που γαμόυν και δέρνουν στη νέα τάξη πραγμάτων.
Και έχουν φ'αει τόσα που μπροστά τους οι δικοί μας μιζαδόροι πολιτικοί είναι σχολιαρόπαιδα.

REAL GREEN είπε...

Καλημέρα. Πιστελυω ότι όλη η αλήθεια σχετικά με το ποιοι είναι οι "Οικολόγοι Πράσινοι", υπάρχει στο link που δίνεις με το κείμενο των οικολόγων εναλλακτικών. Ελπίζω να μπει στο κόπο αρκετός κόσμος και να το διαβάσει.

Unknown είπε...

Ούτε μία ψήφος στους Εθνοπροδότες και κρυφοφασίστες πράσινους οικολόγους , αγαπητέ Run Boy Run πρέπει αυτό το γαμημένο κόμμα να μην μπεί στην Ευρωβουλή, ούτε για πλάκα είναι ένα σάπιο κόμμα του Συστήματος χωρίς θέσεις.
Τουλάχιστον ο ΣΥ.ΡΙΖΑ έχει θέσεις αν και διαφώνω αλλά δεν είναι τόσο ΞΕΠΟΥΛΗΜΕΝΟΣ.

Για ποιά οικολογία μας μιλάτε οικολόγοι του κώλου?
Με ποια οικολόγια όταν για το περιβάλλον πρέπει να έρθει σε ρήξη με το σύστημα...

Για αυτό μόνο η Αριστερά και συνάμμα για μένα το ΚΚΕ και ορισμένες εξωκοινοβουλευτικές τάσεις έχουν δίκιο και ευαισθησίες οικολογικές...

Ανώνυμος είπε...

Kurie RUN BOY RUN einai wraia auta pou les alla tha htan prothmotero na koitakseis ama auta pou grafeis exoun kapia bash h oxi ... diavase ligo to parakatw link kai tha katalaveis :

http://www.ecogreens-gr.org/Docs/EG_Ethnika.pdf

sxolio 7.

Einai gnwsto oti h hmhmathia kai ta anarxa sumperasmata exoun kostisei polu se auth th xwra. Mhn ta uposthrizeis me to ton tropo sou. Sto lew ayto giati einai eukolo na grafoume asynarthsies mesa apo opoidhpote blog - alla na mhn ginomaste upokrhtes...

Oso gia ton "paidi apo thn plateia" einai fanerh h apoluth empatheia tou pros to komma twn prasinwn oikologwn. Auto omws den dikaiologei twn tropo pou ekfrazetai pros auto to komma.

1) "σάπιο κόμμα του Συστήματος χωρίς θέσεις" - auto einai to provlhma sou ? - to oti den exei theseis? egw nomizw oti oi theseis tous einai ksekathares - ama ESY diafwneis einai allo pragma ... mh fasistiko upokeimeno ths xwras...

2) "Με ποια οικολόγια όταν για το περιβάλλον πρέπει να έρθει σε ρήξη με το σύστημα..." Auto den to katalavenw katholou - ksanaskepsou to ligaki - den exei kamia vash - ma kamia...

Kai gia na teleiwnoume - (kai na milhsoume kai ligo pio laika - mipws kai se kapoion den exoun ginei katanohta ta legomena mou ) H MALAKIA SE AYTH DEN EXEI TELOS - PERIMENETE APO TOUS POLITIKOUS NA MAS KSESKATWSOUN OTAN EMEIS OI IDIOI - O LAOS - EKFRAZOUME MIA ΧΗDEA YPOKRISIA GIA POLY KERIA ZHTHMATA THS XWRAS MAS.

PSEYTOPATRIWTES....

KOSTAS S

Run Boy Run είπε...

@ Stergios

Η αλήθεια είναι μόνο μια. Οι οικόλογοι προσπαθούν άνευ αιτία να μας περάσουν σαν μόδα. ΝΑΙ στην Οικολογία ΟΧΙ στην πολιτική οικολογία.

Run Boy Run είπε...

@ Ανώνυμος

Τα ΜΜΕ κάνουν την δουλειά τους, μια δουλειά που ξέρουν πολύ καλά εδώ και χρόνια.

Run Boy Run είπε...

@ tiktos

Οι ευρωπΕοι πράσινοι είναι μια τρανή απόδειξη το πόσο μακρυά μπορείς να φτάσεις άμα γλύφεις.

Run Boy Run είπε...

@ Real Green

Φίλε μου να είσαι καλά που μπήκες και διάβασες το λινκ.

Run Boy Run είπε...

@ Το παιδί της πλατείας

Αδελφέ μόλις αναστάτωσες ένα οικολόγο. Τον έβγαλες έξω από τα οικολογικά του ρούχα.

Run Boy Run είπε...

@ Ανώνυμος Kostas S

Κύριε Κώστα πρέπει να έχετε σοβαρό πρόβλημα με την ελληνική γλώσσα.

Το λινκ (σύνδεσμος) που μου λες να διαβάσω απαντά σε ότι σας καταλογίζει το ΛΑ.Ο.Σ. Μόνο η 7η ενότητα γράφει μια σειρά από αρλούμπες σχετικά με την Γιουγκοσλαβία, αρλούμπες τις οποίες εσύ και οι αγράμματοι όμοιοι σου θεωρούν απάντηση.

Στο λινκ ο σχηματισμός σου (γιατί κόμμα δεν είστε) γράφει..."Στα Ελληνικά ΜΜΕ της εποχής είχε υπερπροβληθεί η στάση των Γάλλων και των Γερμανών πράσινων κατά την διάρκεια των βομβαρδισμών, ενώ είχε αποσιωπηθεί η καταδίκη τους από τους Ευρωπαίους Πράσινους".

Φωστήρα οικολόγε, οι Γάλλοι, Γερμανοί πράσινοι είναι κάτι άλλο από τους Ευρωπαίους πράσινους; Γιατί δεν πετάξατε έξω από τα ευρωπαϊκά σας όργανα τα κόμματα από τις συγκεκριμένες χώρες. Γιατί ο σχηματισμός σας δεν καταδίκασε ανοικτά τον Φίσερ και την παρέα του ενώ το μόνο που έκανε ήταν πικετοφορία και αυτή μάλιστα κάτω από τον "φερετζέ" άλλων οργανώσεων; Σας είπε κανείς ότι η σιωπή (γιατί σιωπή είναι η πικετοφορία) δεν είναι συνενοχή.

Και για να γράψω και εγώ λαϊκά όπως και έγραψες και εσύ... κάνεις τον μαλάκα ή είσαι ; Την ώρα που εσύ και οι αγράμματοι αλλά πράσινοι φίλοι σου έκαναν πικετοφορία, τα μέλη της ΚΝΕ έπαιζαν μπουνιες με τα ΜΑΤ και τους στρατονόμους του ΝΑΤΟ.

Τελικά με το σχόλιο σου μου δίνεις ακόμα ένα λόγο για να θεωρήσω εσένα και τους πράσινους φίλους σου ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟΥΣ για την χώρα... αφού είναι σίγουρο ότι έχετε ως σκοπό την πλήρη και ενορχηστρωμένη αποχαύνωση του λαού (οικολογική και πράσινη).

Κατά τ' άλλα... Καλές πικετοφορίες βλακάκο.

Ανώνυμος είπε...

Κύριε μορφωμένε η αλλιώς και Run Boy Run

Θα γράψω με ελληνικούς χαρακτήρες για να να μην καταφήγεις ΠΑΛΙ σε συμπλεγματικά σχόλια. ...

Η πικετοφορία (με κατάληξη την βία) είναι ιδιότητα της κόκκινης ουτοπικής παράτακσής σου. (Μην χρησιμοποιείς όμως “αριστερίστικες” λέξεις που μας παραπέμπουν στην αγαπημένη μας εφημερίδα του ΚΚΕ, για να περιγράψει τις δικές σας κινητοποιήσεις.) Όπως μας έχει αποδείξει άλλωστε, ο τρόπος αυτός διαχείρησης εγχώριων προβλημάτων φέρνει ριζοσπαστικές αλλαγές στη χώρα μας! ΜΠΡΑΒΟ!

Είχα ξεχάσει οτι η κυρία (μαντάμ) Παπαρήγα, μας έχει συνηθίσει σε αδιαμφισβήτητης ποιότητας απαντήσεις στο παρελθόν. Όντως οι οικολόγοι παρεκτρέπονται με το να θεωρούν το σχόλια του κυρίου Τρεμόπουλου ως μία απάντηση ..., τελείως “αγράμματοι”

Τελικά δεν έβαλες τέλος στη μαλακία, “βλακάκο”; Εγώ πάντως έβαλα ...

Καλή επιτυχία στις εκλογές!

Kostas S

Run Boy Run είπε...

@ Ανώνυμος Κώστας Σ

Συνεχίζω να σε αποκαλώ αγράμματο και σίγουρα βλακάκο.

Ο μοναδικός λόγος για τον οποίο αφήνω το σχολιο σου και δεν το σβήνω είναι ώστε να μπορεί να διαβάσει ο κόσμος τις αρλούμπες σου. Για την "ταμπακιερα" φυσικά και δεν γράφεις τίποτα. Οι θέσεις σας στα ΕΘΝΙΚΑ θέματα είναι ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΕΣ. Δέν έχω να γράψω κάτι άλλο.

ΥΓ 1 : Αγράμματε πράσινε... γράφεις "παράτακσης" μου... Σε ποιο σχολείο έμαθες την γλώσσα μας ; Παράταξη βλακάκο και όχι παράτακση.

ΥΓ 2: Μην μπεις στον κόπο να ξαναγράψεις γιατί το σχολιό σου θα σβηστεί...

ΙΝΔΙΑΝΟΣ ΤΟΥ ΑΜΑΖΟΝΙΟΥ είπε...

Όντας κάτοικος της Μακεδονίας(Κατερίνη) και αφού ο κος. Καφετζόπουλος σύγκρινε την Μακεδονία με τον Αμαζόνιο θεωρώ όχι μόνο ότι οι συγκεκριμένοι τύποι είναι αγράμματοι αλλά και ανιστόρητοι.


Ομως κάποιος που γράφει την λέξη παράταξη "παρατακση" εμένα δεν μου δείχνει ότι είναι αγράμματος, αλλά μου δείχνει ότι είναι αλλοδαπός ή ακόμα χειρότερα έλληνας του εξωτερικού. Το θέμα είναι ότι αυτοί (οι οικολόγοι) θεώρησαν ότι θα εμφανιστούν στην ελληνική πολιτική σκηνή, θα πουν ότι θέλουν και κάνοντας περίπατο μέχρι και τις εκλογές θα πάρουν 8-10 %...
Τι λέτε ρε μάγκες... που τα μάθατε αυτά ;

Ανώνυμος είπε...

@ (Προς) Run Boy Run

Σβήσε με...

Kostas S

Turdus Merula είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.
Turdus Merula είπε...

...για αυτό είσαι Φύλαρχος.Γιατί είσαι "απολίτιστος" με τούς κακεντρεχείς ημιμαθείς...

ο ίδιος ...άφησε μια κλανιά και στού Allu στο τελευταίο του post,:
" Kostas S // Ιουνίου 3, 2009 στο 4:13 μμ

συγνωμη κυριε AFM … εγραψες ενα ωραιο κειμενο για να καταληξεις να μου πετας στα μουτρα το ψηφοδελτιο του ΚΚΕ. ΑΠΛΑ ΓΕΛΙΟΤΗΤΑ! …

...αλλά του την επέστρεψε... ενισχυμένη (http://afmarx.wordpress.com/2009/06/01/go-to-the-beach/#comment-23720)

Unknown είπε...

Run Boy Run και οι-κωλό-γε Κώστα S, Θαυμάστε το κύριο Καφεντζοπουλο...

http://www.youtube.com/watch?v=pjhhYjMXN14

@Run Boy Run
Ρίξε μια ματιά στην τελευταία μου ανάρτηση
http://topaiditisplateias.blogspot.com/2009/06/blog-post_04.html

Σε ευχαριστώ που μου δίνεις το δικαιώμα να πώ την άποψη μου...

ΓΙΑΝΝΗΣ είπε...

Δέν μπορώ παρά νά υποκλιθώ στήν απλή όσο καί απέριτη άσκηση εξουσίας από μέρους σου καννίβαλε RUN!!!!
Σάν αυγό τόν καθάρισες τόν άνθρωπα:)))
Νά σού θυμίσω γιά νά χαλαρώσεις τόν τεράστιο Αρκά καί τόν κόκκορα του ό οποίος σέ μιά μαλακία πού βάραγε καί οραματίζονταν κότες πού δέν φτάνουν σέ οργασμό ξαφνικά βλέπει τό γουρούνι νά τού εξηγεί πώς θά τά καταφέρει...Η ατάκα τού κόκκορα πέρασε στήν αιωνιότητα βεβαίως:
"..Ρέ δέ πάς νά γαμηθείς πού θέλω καί manager νά βαρέσω μιά μαλακία??"
Έτσι καί ό kostas s καί οί σύν αυτώ κατήντησαν junkies τών managers οί οποίοι τούς υποδεικνύουν μέσω τών δημοσκοπήσεων ποιός θά κερδίσει.....
Νομίζω ότι ποτέ στό παρελθόν δέν είχε γίνει τέτοια ανάλυση γιά μιά τσιχλόφουσκα!!!
ΥΓ. Σέ περιμένω έ???

kikop80 είπε...

Άνθρωποι με επιχειρήματα.....

Πρώτα λέν' το "επιχείρημά" τους!

Έπειτα ανεβάζουν τον τόνο της φωνής τους!

Στη συνέχεια βρίζουν!

Και τέλος έρχεται η "πειθώ" του γκλοπ!


θαυμάσια ρητορική μέθοδος 100% επιτυχημένη ανα τους αιώνες!!!!



Τα σέβη μου!!!!!