Τετάρτη 20 Μαΐου 2009

ΑΤΑΛΑΝΤΗ "ΔΡΑΣΗ"

Αδέλφια καλημέρα,

Σήμερα θα ασχοληθώ με την ΔΡΑΣΗ του Στέφανου, του Γιάννη , του Βασίλη, του Κωνσταντίνου και του κάθε άλλου πικραμένου νεοφιλελεύθερου – κεντροδεξιού που προσπαθεί εδώ και μέρες να μας πείσει ότι πρώτον κάτι νέο έχουν να προσφέρουν στην πολιτική σκηνή της χώρας και δεύτερον ότι το «σύστημα» τους έχει βάλει στο μάτι και τους πολεμά ανελέητα .

Είναι κάτι παραπάνω από φανερό ότι η παρέα του Στέφανου μας δουλεύει ψηλό γαζί. Προχθές (Δευτέρα), κατά τύχη «έπεσα πάνω»σε μια εκπομπή που ο ηθοποιός της παρέας προσπαθούσε να μας πείσει ότι το σχήμα τους (γιατί κόμμα δεν το λες) απαρτίζεται από ΜΗ Επαγγελματίες πολιτικούς.

Μέχρι και εκείνη την στιγμή η άποψη μου για τον ηθοποιό ήταν πολύ συγκεκριμένη (ατάλαντος με λεφτά του μπαμπά κάνει καριέρα STOP) ξαφνικά είδα ότι είχα Α Δ Ι Κ Ο. Ο ηθοποιός δεν είναι απλά ατάλαντος, είναι ΠΟΛΥ ατάλαντος. Αλλιώς δεν μπορώ να εξηγήσω πως ο μέχρι πρότινος «Φονεύς του ΣΑΙΞΠΗΡ» βάλθηκε να με πείσει ότι ο Στέφανος, ο Γιάννης και ο Βασίλης δεν ήταν επαγγελματίες πολιτικοί τόσα χρόνια αλλά κάτι άλλο… μάλλον κάτι εξωγήινο που μπήκε στο σώμα του Στέφανου και του Βασίλη και τους «ανάγκασε» να πάνε από την κακιά ΝΔ στο καλό ΠΑΣΟΚ και μετά να φτιάξουν και την ΔΡΑΣΗ τους.

Μετά Αδελφέ μου, ο ηθοποιός βάλθηκε να απαγγέλει στίχους από το γνωστό έργο «καταραμένο πολιτικό σύστημα γιατί με πολεμάς». Μάπα το καρπούζι και εκεί. Δεν έπεισε με τίποτα… και δεν έπεισε γιατί όποτε ανοίξω τηλεόραση ή ραδιόφωνο θα ακούσω για την ΔΡΑΣΗ τους. Μια ότι κατέθεσε ένσταση για τον τηλεοπτικό χρόνο, μια γιατί ο Στέφανος κατήγγειλε σκοτεινά κέντρα που δεν αφήνουν τους αγνούς μη επαγγελματίες πολιτικούς να εκφραστούν ελεύθερα… και όλα αυτά χωρίς να συνυπολογίσω το χρόνο που λαμβάνει η ΔΡΑΣΗ τους στο ραδιόφωνο και το κανάλι του οικολόγου εφοπλιστή με την ξανθιά παρουσιάστρια και τον Πάσχο – είμαι κοντός αλλά φιλελεύθερος αναλυτής.

Με λίγα λόγια, αγαπητοί ΜΗ επαγγελματίες πολιτικοί, τα κουβαδάκια σας και σε άλλη παραλία. Είπαμε ο Έλληνας είναι μαλάκας αλλά όχι τόσο. Η συνταγή σας (ο αγνός πολίτης που η πουτάνα η ζωή τον έκανε πολιτικό) είναι πολυφορεμένη και ΑΘΛΙΑ. Ο κόσμος για ακόμα μια φορά θα σας δείξει τον δρόμο που πολιτικά σας αξίζει και εγώ θα μείνω εδώ, όπου μετά την σίγουρη αποτυχία σας, θα περιμένω το νέο σας "άφθαρτο" πολιτικό σχήμα

Χαιρετίσματα στο σπίτι Αδέλφια.

ΥΓ : Το επόμενο ποστ θα είναι οικολογικό και πράσινο (τρομάρα τους)

12 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Και κοντός και φιλελευθερος και Πασχος. Αυτός ο άνθρωπος είναι απιστευτα ατυχος :-)

Κωστας

Ανώνυμος είπε...

mipos thes na mas grapseis kati gia ton germano ???

Run Boy Run είπε...

@ Κώστας

Ναι... αλλά αυτός μιλάει σε κάθε δελτίο ειδήσεων με την Σία... όχι εμείς :)

Run Boy Run είπε...

@ Ανώνυμος

Φυσικά και θα γράψω για τον Γερμανό... Τώρα μάλιστα...

Λοιπόν ο Γερμανός έχει τα πιο φθηνά κινητά τηλέφωνα.

Τώρα που έγραψα είσαι ικανοποιημένος ;

Ανώνυμος είπε...

Τώρα εξηγούνται όλα... Τους κυνηγάνε... γι' αυτό μας κυνηγάνε κι αυτοί με spam mails χρησιμοποιώντας λίστες που από κάπου έχουν αγοράσει...

fpboy είπε...

Καλό είναι να ακούμε όλες τις γνώμες.
Ο Μάνος μου είναι αντιπαθής,
αλλά δυστηχώς έχει βγει σωστός
στην (αιρετική τότε) γνώμη του
για το βόλεμα χιλιάδων ανθρώπων σε Ολυμπιακή - Οσε και άλλες δημόσιες εταιρείες.

Run Boy Run είπε...

@ Rocean

Καλημέρα,

Η παρέα του Στέφανου ξέρει πολύ καλά τους κανόνες επικοινωνίας. Τους ήταν πολύ εύκολο να βρουν λίστες email αν και η χρησιμοποίηση τους για direct mail ενέργειες είναι παράνομη.

Run Boy Run είπε...

@ fpboy

Η τότε άποψη του σχετικά με την Ολυμπιακή και τις άλλες ΔΕΚΟ ήταν μέσα στο πλαίσιο διαφωνιών μεταξύ της Φιλελεύθερης πτέρυγας που εκπροσωπούσε και όλων των άλλων.

Το καλό με τον Μάνο είναι ότι ξέρεις με ποιον έχεις να κάνεις. Αυτό το οποίο σημείωσα στο ποστ ήταν ότι ο ηθοποιός της παρέας μίλησε για ΜΗ Επαγγελματίες πολιτικούς. Αυτή είναι η επικοινωνιακή τους πλατφόρμα. Η οποία φυσικά και είναι ψεύτικη.

Unknown είπε...

Run Boy Run
Έλεος με τους νεοφιλελεύθερους καραγκιόζηδες της Δράσης είναι ίσως με διαφορά μαζί με την Χρυσή Αυγή ένα απο τα πιο σιχαμέρα κόμματα στις ευρωεκλογές.
Τουλάχιστον οι οικολόγοι-πράσινοι έχουν κάποιες θέσεις...το κόμμα του Μάνου τι θέσεις έχει?
Έλεος είναι για πολλά τζατζίκια στην Μούρη...

ΥΓ
Περιμένω κόμμα απο τον Τατούλη να γελάσουμε και λίγο...

Run Boy Run είπε...

@ Το παιδί της πλατείας

Τατούλη περιμένω και εγώ αλλά μάλλον είναι "έξυπνο" παιδί...

Iptamenos Ollandos είπε...

Πέστα Χρυσόστομε,
και αυτό με τα email (γενικά, όχι μόνο της Δράσης) έχει παραγίνει. Μα τόσο ματιαόδοξοι είναι όλοι τους...

Run Boy Run είπε...

@ Iptamenos Ollandos

Με μεγάλη χαρά βλέπω πως συμφωνείς...