Πέμπτη 31 Ιουλίου 2008

LIVE YOUR DEATH IN GREECE


Αδέλφια καλησπέρα,

Ήταν λίγο μετά το Πάσχα όταν γράφαμε για τα χάλια της Ελληνικής τουριστικής βιομηχανίας (τρομάρα μας) http://fygei.blogspot.com/2008/05/visit-greece-m.html . Φυσικά τότε δεν χώραγε στο μυαλό μας ότι και φέτος θα είχαμε νεκρό τουρίστα. Γράφω τις λέξεις «και φέτος», γιατί δεν έχει περάσει χρονιά που να μην χάσει την ζωή του τουρίστας σε κάποιο νησί μας.

Αυτή την φορά «υπεύθυνοι» δεν ήταν κάποιοι ντόπιοι που με την επίδειξη διαβατηρίου νοικιάζουν σε άσχετους κάθε είδους δίτροχο με αποτέλεσμα οι τουρίστες να παίζουν τον «γύρο του θανάτου» σε δρόμους καρμανιόλες. Αυτή την φορά ΥΠΕΥΘΥΝΟΙ ήταν μπράβοι νυχτερινού κέντρου, που άκουσων άκουσων ήθελαν να υποβάλουν σε σωματικό έλεγχο τον κλινικά νεκρό τουρίστα και έναν φίλο του.

Το συμβάν όπως γνωρίζετε έγινε στο νησί του Γαλάτη, του Πελαργού ή για κάποιους παραδοσιακούς στο νησί της Μυκόνου. Χθες στα βραδινά δελτία ειδήσεων είδα τον δήμαρχο Μυκόνου (Ναι υπάρχει και εκεί δήμαρχος) να λέει ότι θα βάλει το μαχαίρι στο κόκκαλο (Τι πρωτότυπο Μεσιε δήμαρχε). Μέχρι να διαβάσω μερικά σχόλια στο ΑΝΤΙ http://www.antinews.gr/?p=2900 το παραπάνω σχόλιο του δημάρχου θα ήταν απλά γελοίο. Διαβάστε όμως τις καραμπόλες που (μάλλον) έχουν γίνει στο νησί του Γαλάτη.


«Όπως αναφέρει η Αστυνομική Διεύθυνση Νοτίου Αιγαίου, χτυπήθηκε από τους μπράβους του club “Tropicana” που ανήκει στον Σταμάτη Ξυδάκη ξάδελφου του γαμπρού του αντιδημάρχου και συγγενούς του ιδιοκτήτη του “Cavo Paradiso” Νίκου Δακτυλίδη, του οποίου δύο εργαζόμενοι συμμετείχαν στον ξυλοδαρμό. Ο Δακτυλίδης με την σειρά του είναι κουμπάρος με τον άλλον αντιδήμαρχο και υπεύθυνο για τα πολιτιστικά.»

Κάπου εδώ το σχόλιο από το ΑΝΤΙ κλείνει γράφοντας «Φαύλος κύκλος…» Εγώ πάλι θα κλείσω ως εξής… Δεν μας ΧΕΖΕΙΣ ρε Δήμαρχε που θέλεις να βάλεις και το μαχαίρι στο κόκκαλο.

Χαιρετίσματα στο σπίτι Αδέλφια

11 σχόλια:

Laplace είπε...

gia klwtsies einai..

Turdus Merula είπε...

...και τοίχο - τοίχο να πηγαίνει κανείς,πάλι δεν γλυτώνει...Να σου πω,μην τρελλαίνεσαι...

kikop80 είπε...

Καλημέρα φυλαρχούκο!
Απίστευτη η παραπληροφόρησή σου, αφού το πτηνό της Mykonos δεν είναι πελεργός αλλά Πελεκάνος!!!
Όλα τα υπόλοιπα που λές είναι απελπιστικά σωστά!!!
:))

Ανώνυμος είπε...

ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΗΝ ΒΟΡΕΙΟ ΜΥΚΟΝΟ !!!

Ανώνυμος είπε...

Απλά πέρασα να πω ένα γεια... :-) Είναι υπέροχα στην Κέρκυρα.

scarface είπε...

Αντί να βάλουν το μαχαίρι στο κόκκαλο, μήπως πρέπει να τους μιλήσει κανείς για το τι εστί χαρακίρι.

fpboy είπε...

Η ''νύχτα'' είναι πολύ δυνατή στην Ελλάδα...Δεν νομίζω να γίνει τίποτα..Κρίμα το παλικαράκι...

make love not work είπε...

Άσε φίλε. Εγώ δουλεύω στο κωλόνησο εδώ και 10 χρόνια τα καλοκαίρια και εχω αηδιάσει. Φέτος δεν άντεξα. Παραιτήθκα. Να πέσει ναπαλμ να το κάψει. Πραγματικά το χρήμα τους έχει σαπίσει όλους εκεί κάτω.

Run Boy Run είπε...

@ MZ, Kikop80, Alexandros

Η ιστορία με την τουριστική μας βιομηχανία έχει παραγίνει. Το μόνο πλέον που προσφέρουμε είναι ήλιο.

Run Boy Run είπε...

@ scarface

Φίλε το χαρακίρι δεν ήταν ποτέ το "φόρτε" των ελλήνων... και ειδικά αυτών των ελλήνων.

Run Boy Run είπε...

@ make love not war

Καλώς όρισες φίλε και καλορίζικος... πάντα έχουμε ανάγκη από ένα καλό Mojito :)