Τρίτη 3 Ιουνίου 2008

TEONTOΡΑ ΤΖΑΚΡΗ... ΔΟΞΑΣΤΕ ΤΗΝ (κλαπ, κλαπ)

Αδέλφια Καλησπέρα,

Πρώτη φορά την είδα πριν 8 μήνες μέσα από την συχνότητα του Skai (ναι, ναι βλέπω και σκαϊ). Το αγέρωχο της βήμα με μαγνήτισε από την πρώτη στιγμή. Ανέβηκε τα σκαλιά της βουλής και μέσα σε μερικά δευτερόλεπτα με κοίταξε στα μάτια. Γύρισε το κεφάλι της και είδε τον Πρόεδρο της βουλής και όταν εκείνος της έκανε νόημα… ξεκίνησε να μιλάει…

Ladies and Gentlemen… from Giannista to Athens Mrs ΘΕΟΔΩΡΑ ΤΖΑΚΡΗ… (κλαπ, κλαπ)

Η εκπρόσωπος του λαού της Πέλλας και εκλεγμένη με το κόμμα του ΠΑΣΟΚ, ασχολείται εδώ και 8 χρόνια με την πολιτική. Σαν γνήσιο τέκνο του ΠΑΣΟΚ είναι άξια συνεχίστρια της μεγάλης παράδοσης των σαρδάμ που ξεκίνησε ο Κώστας Σημίτης (κλαπ, κλαπ) και συνεχίζει ο Τζώρτζ Άντριους Παπανδρέου (κλαπ, κλαπ).

Για να καταλάβετε το τι σας λέω απλά πατήστε το play στο βιντεάκι του youtube… Ομιλία της Θεοδώρας 7-1-2008… Διάρκεια ομιλίας 9 λεπτά, ΣΑΡΔΑΜ 48… δηλαδή 5,3 σαρδάμ ανά λεπτό…

Με αγωνία περιμένουμε το νέο σας ρεκόρ κυρία Τσάκρη…

Χαιρετίσματα στο σπίτι Αδέλφια.

ΥΓ : Αφού ανακαλύψετε το widget στα δεξιά της σελίδας (mp3 player), πατήστε το pause και έτσι θα «σωπάσει» η Cindy Lauper με το girls just want to have fun (αφιερωμένο στην Τεοντόρα)… και θα απολαύσετε την μωβ οπτασία στην Βουλή.

15 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Εμένα μου αρέσει με λευκό ταγερ. πάντως στο μαλλί συναγωνίζετε την Παρθένα Φουντουκίδου. Αν δεν κάνω λάθος είναι και από την ίδια περιφέρεια.

Laplace είπε...

καλησπέρα φιλε..

Run Boy Run είπε...

@ Ανώνυμος

Σωστός και πάλι σωστός. Η Παρθένα Φουντουκίδου είναι και αυτή από την Πέλλα... Άρα... αυτό που θέλουμε άμεσα ως "φυλή" είναι τηλέφωνα και διευθύνσεις των κομμωτών της περιοχής. Είναι κρίμα να πάνε χαμένοι τέτοιοι αρτίστες.

Run Boy Run είπε...

@ laplace78

Καλησπέρα... καλησπέρα...

kikop80 είπε...

Καλησπέρα φύλαρχε!
?????
Πλάκα με κάνεις???
Είναι φάρσα φύλαρχου?
Ποιά 48 σαρδάμ???
Καλά θύμισέ μου να σου πάρω ένα αριθμητήριο!!XEXEXEXE!!:-P
Συμφωνώ ότι έχει πλάκα σαν συνδιασμός χρωμάτων και σαν κώμμωση, αλλά έκατσα να ακούσω όλα τα 9 λεπτά (ΗΜΑΡΤΟΝ τι μας βάζεις να κάμομε) και σαρδαμ δεν άκουσα εκτ'ος από μερικά κομπιάσματα!
Μπέρδεψες τα βίντεα???XEXEXE!!! :-P
Έχει και λίγο προφορά, αλλά έχουν περάσει πολύ πιο "Χατζηχρήστοι" από το επάγγελμα!

Άντε καλό βράδυ τώρα!!!

ΥΓ Μην αλλάξεις το βίντεο όσο θα κοιμάμαι!

Ανώνυμος είπε...

Εγώ πάντως κατάφερα να ακούσω κοντά στα πέντε λεπτά και μέτρησα δεκάδες λάθη. Ήθελα να ξέρω πως βγάζει ομιλίες στην Πέλλα???

Άσχετο, αυτό το υπ' αριθμ. που λέει μήπως εννοεί υπ' αριθμόν??? :Ρ

Run Boy Run είπε...

@ nikos

Είσαι θηρίο που άντεξες πέντε λεπτά...

Αυτό το "υπ' αριθμ." ούτε εγώ το κατάλαβα. Αλλά τι λέμε τώρα... η κυρία διαβάζει (άσχημα) αυτά που της δίνουν. "υπ' αριθμ." της έδωσαν, "υπ' αριθμ" θα πει. :)

Καλωσόρισες και καληνύχτα

Run Boy Run είπε...

@ kikop80

Αν και μου κάνεις για πασοκο που έχει συνηθίσει τα σαρδαμ των ιστορικών στελεχών του κινήματος :))) θα σου κάνω ένα μάθημα... πάμε...

Η ετυμολογία της λέξης σαρδάμ (το μπέρδεμα συλλαβών κατά την ομιλία) πρόκειται για την αντίστροφη γραφή του επωνύμου του ηθοποιού Αχιλλέα Μαδρά(ς)... ο οποίος έκανε συνέχεια λάθη.

Η συγκεκριμένη λοιπόν κυρία κάνει 48 μπερδέματα συλλαβών (σαρδαμ όπως μάθαμε πιο πάνω)... Κομπιάσματα και προφορά δεν με ενδιαφέρουν...

Για επίλογο, αν κάποιος πιστεύει ότι με τέτοια στελέχη θα πάρει το ΠΑΣΟΚ την κυβέρνηση τότε είμαι σίγουρος ότι για πολλά χρόνια ακόμα θα γελάμε... ΑΝΤΕ ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΕΧΟΥΜΕ ΑΝΑΓΚΗ.

kikop80 είπε...

Καλημέρα φύλαρχε!
Εγώ περίμενα σαρδάμ αναλόγου μεγέθους με το σιμίτι και το τζόρτζ!
Καμία σχέση όμως!:(((
Τσάμπα τα 9 λεπτά!
Και περίμενα σαρδάμ τύπου: "μείνατε με το βλαμένο" (εννοούσε βλέμα στραμένο!!!)
ΧΕΧΕΧΕ!:D

Run Boy Run είπε...

@ kikop80

Βρε kikop-ακη πως περιμένεις από την μια στιγμή στην άλλη να πάρει την θέση των "αρχηγών"??? Σιγά σιγά θα γίνει και αυτό. Μέχρι τότε και για να μην βλέπεις βιντεο 9 λεπτών μπορείς να δεις την κυρία στην Ελληνοφρένεια.

Άντε καλημέρα.

ΥΓ: Τα χριστουγεννιάτικα τα έβγαλες;

Ανώνυμος είπε...

Την πέτυχες στο χθεσινό επεισόδιο της ελληνοφρένειας??? Απλά τέλεια. Λευκό ταγερ, νέα κουπ και φυσικά 5-6 σαρδαμ, έτσι για να έχουμε.

Run Boy Run είπε...

@ nikos

Μόλις το είδα από το internet... ΘΕΑ... και μόνο ΘΕΑ.

Τα λόγια είναι περιττά... :)

Ανώνυμος είπε...

Καλησπέρα στό κοινόβιο.
...Αντε Θεοδώρα καί στήν επόμενη ομιλία εύχομαι νά αρχίσεις με κανένα απαράμιλο σχόλιο όπως τού κουφού μέρμηγκα αρχηγού σου "ευχαριστώ τήν κυβέρνηση τών Η.Π.Α..." τότε θά νοιώσεις τήν ολοκλήρωση τού τρωκτικού,θα κατακτήσεις κορυφές απάτητες για τά μυρμήγκια σάν τού λόγου μας και πού ξέρεις όλο αυτό μπορεί να καταλήξει και σε καμμία καρτούλα τού τύπου "..Θεοδώρα σύζυγος....."
Αυτά και μένω διότι στό χουντικό δημοτικό υπήρχε ένα τραγουδάκι πού μέ έχει σημαδέψει και έλεγε
"..ποτέ δέν θά πειράξω τα ζώα τά καυμένα μήν τάχα σάν και μένα και κείνα δέν πονούνε?" ε???

Run Boy Run είπε...

@ Ανώνυμος

Καλημέρα Γιάννη. Μόνο ένα πράγμα να ξέρεις... Σε κάθε ομιλία της είναι όλο και καλύτερη... Σπάει το ένα ρεκόρ μετά το άλλο και ο δρόμος προς την δόξα είναι ανοικτός.

Ανώνυμος είπε...

Φίλε, η Θεοδώρα Τζάκρη ήταν οπτασία όπως λές, όταν ήταν βουλευτής. Διότι όταν έγινε υφυπουργός δυστυχώς άλλαξε την εμφανισή της για να φαίνεται σοβαρή πολιτικός και σχεδόν την καταστρέψε. Αλλά εμείς θα είμαστε για πάντα φανατικοί θαύμαστες της. Είναι ο μόνος λόγος που παρακολουθούμε Βουλή. Θέλουμε εδώ και τώρα, θεοδώρα Τζάκρη πρωθυπουργό, γιατί έτσι μας αρέσει. Ο ΘΕΟΣ ΜΑΣ ΕΔΩΣΕ ΜΥΑΛΟ ΚΑΙ Η ΤΖΑΚΡΗ ΜΑΣ ΤΟ ΠΗΡΕ! Η θεοδώρα Τζάκρη ανήκει στον λαό της! Τέλος, ένα σύνθημα σε τοίχο στα Εξάρχεια τα λέει όλα, H ΤΖΑΚΡΗ ΕΙΝΑΙ ΠΙΟ ΚΑΥΤΗ ΚΑΙ ΑΠΟ ΜΟΛΩΤΩΦ...