Τετάρτη 4 Ιουνίου 2008

ΜΕΤΩΠΙΚΗ ΜΕ ΤΑ ΚΑΡΤΕΛ


Αδέλφια καλημέρα,

Πριν από λίγο άκουσα τον πανμέγιστο υφυπουργό ανάπτυξης κ. Βλάχο (όνομα και πράμα) να ξεκαθαρίζει ότι "η σύγκρουση με τα βολεμένα συμφέροντα της αγοράς είναι μονόδρομος".

Η αλήθεια είναι ότι δεν κατάλαβα και πολλά από την δήλωση του. Ποιος ρε Αδέλφια κοροϊδεύει ποιον. Αυτά τα «βολεμένα συμφέροντα» είναι τα ίδια που κάποιους μήνες πριν τις εκλογές έκαναν την βόλτα στα γραφεία υπουργών και βουλευτών με τα τσεκ έτοιμα… Αυτά τα «βολεμένα συμφέροντα» εντελώς τυχαία έχουν πάντα στόχο μόνο τον απλό πολίτη… Αυτά τα «βολεμένα συμφέροντα» κάνουν πάρτι στην Ελλάδα εδώ και δεκαετίες (Ναι βρε και με το ΠΑΣΟΚ τους είχαμε)… Με αυτούς λοιπόν τώρα θέλει ο φωτεινός υφυπουργός να συγκρουστεί; Ρε δεν πας μέχρι την γωνία να δεις αν έρχομαι.

Και για να σας δώσω και μερικούς αριθμούς για επιδόρπιο… τα τελευταία στοιχεία της Eurostat δείχνουν ότι στη χώρα μας η άνοδος των τιμών στα τρόφιμα ήταν τον Απρίλιο 7% σε σχέση με πέρυσι, ενώ στην Ευρωζώνη ήταν 6,2%, με κυριότερες τις ανατιμήσεις σε ψωμί και σιτηρά κατά 14,8%, στο γάλα, το τυρί και τα αυγά κατά 8,1% και στα φρούτα κατά 11,4%.

Χαιρετίσματα στο σπίτι Αδέλφια.

ΥΓ : και για να μην ξεχνιόμαστε ΘΕΡΜΗ ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΛΑΟ ΤΗΣ ΠΕΛΛΑΣ… ΞΑΝΑΨΗΦΙΣΤΕ ΘΕΟΔΩΡΑ ΤΖΑΚΡΗ. ΜΗΝ ΜΑΣ ΣΤΕΡΗΣΕΤΕ ΤΟ ΓΕΛΙΟ

18 σχόλια:

kikop80 είπε...

Καλημερούδια φύλαρχε!
Το 'χω ξαναπεί, η μόνη λύση είναι:
ΦΩΤΙΑ ΚΑΙ ΤΣΕΚΟΥΡΙ ΣΤΟΥ ΠΡΟΣΚΥΝΗΜΕΝΟΥΣ!!!!

Laplace είπε...

kalhmera file!symfwnw me kikop..
ΦΩΤΙΑ ΚΑΙ ΤΣΕΚΟΥΡΙ ΣΤΟΥ ΠΡΟΣΚΥΝΗΜΕΝΟΥΣ!!!!

Run Boy Run είπε...

@ kikop80

Μπονζουρ...

Πριν την φωτιά και το τσεκούρι... πάμε με πίσσα και πούπουλα.

Run Boy Run είπε...

@ laplace78

Καλημέρα. Παιδιά τα μεγάλα προβλήματα είναι στον δρόμο και έρχονται... Ο λαός είναι απροστάτευτος με μοναδικό του όπλο την φωνή (όσο μας έχει μείνει)...

Ανώνυμος είπε...

Καλημέρα,

και εγώ διαλέγω πίσσα και πούπουλα για αρχή και μετά το τσεκούρι.

maritimepeace είπε...

καλά τι είπε πάλι ο θεός... καταρχάς βολεμένα συμφέροντα είναι πλεονασμός... υπάρχουν και αβόλευτα; Και δεύτερον αντε και είμαι αγράμματος, δεξιός, χουντικός κτλ. και θέλω να το πιστέψω πολύυυυυυυ βαθειά μέσα μου ότι το εννοεί... ε δεν το λες ρε φίλε σε δήλωση ότι θα συγκρουστείς! Είσαι λαικιστής τελειομένος...
άντε να δούμε φύλαρχε ποιος θα πληρώσει το φναρτζή μετά τη σύγκρουση.....

Run Boy Run είπε...

@ nikos

Καλημέρα,

Πρέπει να τους ετοιμάσουμε μια μεγάλη γιορτή... Το "πίσσα και πούπουλα" τώρα που το σκέφτομαι είναι αμερικανιά... Ας ξεκινήσουμε με το ελληνικό και παραδοσιακό γιαούρτωμα

Run Boy Run είπε...

@ maritimepeace

Καλημέρα,

Όταν τρακάρουν δυο αυτοκίνητα σχεδόν πάντα φταίει ο ένας οδηγός. Στην συγκεκριμένη σύγκρουση τα "σπασμένα" θα τα πληρώσει κάποιος τρίτος... Για μάντεψε ποιος??? :)

ΠΡΕΖΑ TV είπε...

Δυστυχως οι πολιτικοι μας συνεχιζουν να υποτιμουν απροκαλυπτα τη νοημοσυνη μας...δικαιως...αφου εξακολουθουμε να ελεγουμε τους ιδιους...

kikop80 είπε...

Τα έβγαλα και σου 'βαλα και αφιέρωση!!!
ΧΕΧΕΧΕΧΕΧΧΕ!

Run Boy Run είπε...

@ ΠΡΕΖΑ TV

Πάντα θα λέω ότι μας κυβερνά το 41,83%... Το άλλο 58,17% πουθενά. Με τέτοιο εκλογικό νόμο που έχουμε πάντα τέτοιοι θα είναι στην κυβέρνηση.

Run Boy Run είπε...

@ kikop80

Το είδα... το είδα :))) Άντε το φτιάχνεις σιγά σιγά... Το μόνο σίγουρο είναι ότι δεν θα σου δώσω θέση υπουργού πολιτισμού στην φυλή μας αν δεν αλλάξεις μουσικά ακούσματα :))))

kikop80 είπε...

Καλά!:(
Να πάρω των εξωτερικών αφού βρήκα κι άλλη φυλή στον Αμαζόνιο?
Ε, φυλαρχούκο, φύλαξέ μας μη μας κατασπαράξουν όπως θα κάνουν σ'αυτούς...

Ανώνυμος είπε...

"Πάντα θα λέω ότι μας κυβερνά το 41,83%... Το άλλο 58,17% πουθενά. Με τέτοιο εκλογικό νόμο που έχουμε πάντα τέτοιοι θα είναι στην κυβέρνηση."

συμφωνώ και επαυξάνω, διευκρινίζοντας οτι δεν μας κυβερνά το 41%, αλλά με λίγα μαθηματικά βγαινει το ουτε καν το 30% δεν μας κυβερνα. Η χωρα εχει περιπου 10.000.000 κατοικους. Ψηφισε το 74%, περιπου 7.400.000 κάτοικοι. Από αυτούς το 3% περίπου ήταν άκυρα, δλδ 300.000 ψήφοι.Απο ΥΠΟΛΟΙΠΟΥΣ το 41% εβγαλε τη ΝΔ (περιπου 3.200.000 ψήφοι αποφάσισαν για τους 10.000.000 κατοίκους). Δηλαδή μόλις το 31%-32% της δυναμικής της χώρας αποφασίζει για τη διακυβέρνησή της. ΑΥΤΟ είναι το τρανό εκλογικό μας σύστημα.

Ανώνυμος είπε...

Καλησπέρα εκλεκτή ομύγηρις.
RUN έχω τήν φρικτή υποψία ότι εκτός από SKAI βλέπεις και...διαφημίσεις
"...Ο λαός είναι απροστάτευτος με μοναδικό του όπλο την φωνή (όσο μας έχει μείνει)..."
Είναι ξεκάθαρο νομίζω ότι παραπέμπει στήν HALLS:)
Επίσης βλέπω ότι η ομήγυρις διαθέτει λαμπρά υπολογιστικά μυαλά,αλλά,και εκδικητικούς χαρακτήρες(άκου πίσα και πούπουλα και τσεκούρια και φωτιές)τς..τς..τς...νοιώθω σάν τόν Κύριο Ντίνο σε εκείνη τήν απίστευτη ατάκα "...δέν ξέρω άν τό παρατηρήσατε αλλά είμαστε μιά πολύ όμορφη ατμόσφαιρα...".
Γιά τόν ανυπέρβλητο υφυπουργάρα θα παραπέμψω στό άρθρο τού δημήτρη Μητρόπουλου στά ΝΕΑ τής Δευτέρας ο άνθρωπος τά είπε όλα για τό ποιόν καί τήν πορεία τού τρωκτικού.
Οσο γιά τό εκλογικό σύστημα δυστυχώς μόνο ένα 7% συνεχίζει να λέει για κάποια απλή αναλογική.....
Οπότε ας κανονίσουμε τήν ένταση τής φωνής μας αναλόγως ναί??

Run Boy Run είπε...

@ kikop80

Προς το παρόν είσαι υπουργός ανευ χαρτοφυλακίου... Αν συνεχίσεις την καλή δουλειά σχετικά με τα μουσικά ακούσματα σε βλέπω για υπουργό πολιτισμού... Τρέμε Λιάπη :)

Run Boy Run είπε...

@ brainless

Αυτή η απλή αναλογική έχει γίνει το ανέκδοτο της ελληνικής πολιτικής. Δεν θα αλλάξει τίποτα γιατί δεν συμφέρει κανένα.

Καλημέρα

Run Boy Run είπε...

@ Ανώνυμος

Γιάννη, κάτι μου λέει ότι η φωνή δεν φτιάχνει ούτε με κούτες Halls. Όσο θα υπάρχει μόνο 7% τα πράγματα δύσκολα θα αλλάξουν...