Τετάρτη 18 Ιουνίου 2008

ΜΑ ΚΑΛΑ Ο ΘΕΟΣ ΠΟΥ ΠΗΓΕ ;


Αδέλφια καλημέρα,

Δεν έχει περάσει πολύ ώρα από την στιγμή που επισκέφθηκα το Serse la femme (http://maritimepeace.blogspot.com/) και ο Αδελφός maritimepeace με έβαλε σε φιλοσοφικές αναζητήσεις… Υπάρχει Θεός; Και αν ναι τότε που είναι; Γιατί δεν ρίχνει και καμιά ματιά προς τα κάτω; Επειδή όμως ήταν πολύ νωρίς για μένα ώστε να απαντήσω σε τέτοιου είδους ερωτήματα αποφάσισα να φτιάξω μια κούπα καφέ και να διαβάσω τις τελευταίες ειδήσεις από τον πλανήτη Γη.

Στην Ελλάδα τα πράγματα γνωστά… Μίζες πάνε και έρχονται, για την Ευρωσυνθήκη δεν θα ψηφίσουμε, ο Γκαγκάτσης δέρνει δημοσιογράφους στην Αυστρία, πρόλαβαν και έγιναν δύο σεισμοί και αν δεν κάνω λάθος η Τσέκου είναι ακόμα μέσα.

Αφού έμαθα τα πάντα για την χώρα, άνοιξα άλλη σελίδα και πήγα στα ΝΕΑ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ (Ο καλός φύλαρχος πρέπει να διαβάζει και εξωτερικές ειδήσεις). Αν και πρωί (ο εγκέφαλος δεν λειτουργεί καλά) διέκρινα μια στασιμότητα. Το ΝΑΤΟ κτυπάει το Αφγανιστάν (που βρίσκουν την όρεξη με τέτοια ζέστη), άνθρωποι συνεχίζουν να σφάζονται στην Βαγδάτη και όλη η Ευρώπη πεινάει… κάπου εκεί μεταξύ νεκρών Ιρακινών και πεινασμένων ευρωπαίων να σου και Η ΕΙΔΗΣΗ της ημέρας… «ΣΤΟΝ ΑΣΣΟ ΖΑΜΠΛΟΥΤΟΣ ΣΚΥΛΟΣ»…

Στην Αμερική λοιπόν (που αλλού θα γινόταν) μια φορά και ένα καιρό ζούσε μια κυρία που άκουγε στο όνομα Λεόνα Χέλμσλι ( το hel με ένα λάμδα παρακαλώ). Αυτή λοιπόν η κυρία όταν ήταν μικρή και στρουμπουλή παντρεύτηκε τον Χάρι μεγιστάνα των οικοδομών. Κάποια στιγμή όλα τα ωραία τελειώνουν και αφού πρώτα ο Χάρι αποδήμησε εις Κύριο τον ακολούθησε η «γλυκύτατη» Λεόνα.

Μετά από αυτό το ατυχές συμβάν ο συμβολαιογράφος άνοιξε την διαθήκη και φώναξε τους συγγενείς… Η Λεόνα είχε φροντίσει για όλους αφού για τον καθένα είχε αφήσει και μια ευχή – συμβουλή, ενώ ένα μεγάλο μέρος των χρημάτων (12 εκ. δολάρια) τα άφηνε στο αγαπημένο της σκύλο, τον Τράμπλ (trouble) όπου έγινε και ο πιο πλούσιος σκύλος του κόσμου… Η συνέχεια της ιστορίας γνωστή... Τα εγγόνια κατάφεραν να προσβάλλουν την διαθήκη και να τσεπώσουν το καθένα από 6 εκ. ενώ ο συμπαθέστατος Τραμπλ πήρε τον π*$λο.

Με λίγα λόγια ενώ μόνο στην Νέα Υόρκη υπάρχουν εκατομμύρια άστεγοι http://bazoma.blogspot.com/2008/06/sex-and-city.html. και ο κόσμος χάνεται… ο σκύλος…

Ρε αδέλφια, μετά απ’ αυτά εσείς τι λέτε ; Υπάρχει Θεός και αν ναι τότε που έχει στείλει την Λεόνα ;

Χαιρετίσματα στο σπίτι Αδέλφια.

ΥΓ : και για να μην ξεχνιόμαστε ΘΕΡΜΗ ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΛΑΟ ΤΗΣ ΠΕΛΛΑΣ… ΞΑΝΑΨΗΦΙΣΤΕ ΘΕΟΔΩΡΑ ΤΖΑΚΡΗ. ΜΗΝ ΜΑΣ ΣΤΕΡΗΣΕΤΕ ΤΟ ΓΕΛΙΟ

14 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Kai meta sou lene skylisia zoi...

Run Boy Run είπε...

@ Maria

Γουελκαμ Μαρία.

kikop80 είπε...

Καλημέρα προβληματισμένε φύλαρχε!
Αυτά ακούει & ο Λαμπρούκος και έχει φρίξει!

Run Boy Run είπε...

@ kikop80

Τον έχω τακτοποιήσει τον Λάμπρο... Θα πάρει το 99% από την περιουσία.

Ανώνυμος είπε...

Ο Θεός μάλλον την έστειλε στον Παράδεισο. Φαντάσου τι καλόπαιδα θα ήταν τα εγγονιά.

maritimepeace είπε...

ετσι είναι αν δεν είχε ο σκύλος έναν δικηγόρο της προκοπής (βλ. αλέξη κούγια) πως να μην του τα φάνε μέσα από τα χέρια εεε sorry πόδια... αλλά παρόλαυτά πρέπει η έκφραση των συγγενών μόλις άκουσαν τον συμβολαιογράφο να ήταν απίστευτη...
αλήτες κωλοαμερικάνοι

Run Boy Run είπε...

@ nikos

Αν κρίνω από το επιθετό της... μάλλον για κόλαση την κόβω.

Run Boy Run είπε...

@ maritimepeace

Είδες τι έπαθε για να δώσει όλο του το βάρος στην υπόθεση Βατίδου;;; Χάνει τις καλές υποθέσεις.

Σχετικά με την φάτσα των συγγενών νομίζω ότι μόνο ο μεγάλος Μελ Μπρούκς θα μπορούσε να την αποδώσει :)

Ανώνυμος είπε...

Καλημέρα στήν φιλοσοφική σχολή εε..συγνώμη!! φυλή:)
Βρέ RUN μήπως πήγες στήν Πάτμο καί σού έκατσε τόσο βαριά,ο προβληματισμός?
θεός είναι γνωστό ότι δέν υπάρχει,τουλάχιστον ένας,είναι καμμιά δεκαριά εικοσαριά από δαύτους καί τρέχουν κάνοντας ότι μπορούν,κατά τό "your own personal jesus" τών depeche mode....Ενας λοιπόν από όλους θα έχει φροντίσει καί γιά τήν κυρία:)
Οσο για τό ευαγές ίδρυμα (ΝΑΤΟ)βάζει τούς παρατρεχάμενους νά εφαρμόζουν πιστά τόν στίχο τού Κυρίου Βάρναλη "...να σκοτώνονται οι λαοί για τ'αφέντη τό φαί..."
Καί τέλος τό πρόβλημα μου είναι ότι οι server σας,ο δικός σου και τού ΜΖ,μέ θεωρούν spam καί δέν μού επιτρέπουν τήν αποστολή μυνήματος.Σού είχα αναρτήσει καί την μούτζα πού μού ρίχνει αλλά μάλλον δέν τήν αντιλήφθηκες..περιμένω!!!

Run Boy Run είπε...

@ ΓΙΑΝΝΗΣ

Γεια και χαρά σου βρε αδελφέ Γιάννη. Το soundtrack του σχολίου σου ήταν σουπερ. Και οι Depeche αλλά και ο Βάρναλης (μελοποιημένος).

Τώρα σχετικά με το εμαιλ, απ' όσο ξέρω οι server δεν αναγνωρίζουν μόνοι τους spam αλλά πρέπει να το δηλώσει (την διεύθυνση) ο χρήστης... και εγώ κάτι τέτοιο δεν έχω κάνει. Το μόνο που έχω να πω είναι "κάνε μια βόλτα από hotmail or gmail και άνοιξε στα γρήγορα ένα λογαριασμό."

Καλή συνέχεια Αδελφέ.

Laplace είπε...

καλησπερα φιλε..σκυλοειδηση :P

Run Boy Run είπε...

@ laplace78

Καλημέρα αδελφέ μου. Μερικές φορές αξίζει να είσαι σκύλος :)))

Giannis Kafatos είπε...

είμαστε τρελιοί εμείς οι πλούσιοι και αφήνουμε τα ντόλαρς μας όπου γουστάρουμε. Και τα κολωπαίδια τα εγγόνια που ούτε ένα τήλιο δεν ήρθαν να μας προσφέρουν στο ράντσο μας να μην πάρουν τίποτα! Καπιτο? όσο για όσους συναδέλφους του Κούγια πάνε να προσβάλουν την διαθήκη τους καταρίομαστε να τους δαγκώσει σκύλος στ' αχαμνά τους και να πάθουν λύσσα!
χμου!

για την αντιγραφή : www.u-hoo.gr/gianniskafatos
;)

Run Boy Run είπε...

@ Giannis Kafatos

Πλούσιοι όλης της Αμέρικα ενωθείτε...