Παρασκευή 26 Ιουνίου 2009

ΚΡΑΤΑ ΓΕΡΑ ΡΕ ΓΙΩΡΓΟ


Αδέλφια καλημέρα,


Είναι ο μοναδικός ήρωας των παιδικών μου χρόνων που του συγχώρεσα την εμφάνιση με την πράσινη φανέλα.


Άλλοι τον είπαν George Best... εμένα όμως μου "έφερνε" κάτι από Rivera... όμως η ουσία είναι ότι εδώ και 24 ώρες ο Γιώργος Δεληκάρης είναι στην εντατική του Ευαγγελισμού μετά από ένα τροχαίο ατύχημα.


Σίγουρος ότι θα κερδίσει και αυτή την μάχη θα "ρίξω" στο dvd ένα αφιέρωμα που του είχε κάνει η ΝΕΤ και θα περιμένω να ακούσω τα καλά νέα.


Χαιρετίσματα στο σπίτι Αδέλφια.

Σάββατο 13 Ιουνίου 2009

ΤΟΝ ΧΑΣΑΠΟΠΟΥΛΟ ΚΑΙ ΑΝ ΤΟΝ ΠΛΕΝΕΙΣ...

Αδέλφια καλημέρα,

Ξύπνησα πρωί ελέω δεκαοχτούρας που αποφάσισε να ανοίξει το στοματάκι της από τις 8. Εκείνη την ώρα οι επιλογές είναι λίγες και έτσι με καφέ στο χέρι άνοιξα την τηλεόραση. Χασαπόπουλος και Αναγνωστάκης είχαν αρχίσει την εκπομπή τους. Παρέα τους ήταν ο Πρετεντέρης και εγώ είπα ας ενημερωθώ από την ΠΑΣΟΚοπαρέα. Μέσα στο δίλεπτο η «ζημιά» είχε γίνει…

… Ο Ιορδάνης ήταν ξεκάθαρος… «Μπράβο στον Πάγκαλο που αποφάσισε να κάνει πόλεμο στο ΚΚΕ και τον κέρδισε»

Στο άκουσμα της παραπάνω πρότασης ακόμα και οι άλλοι δύο της ΠΑΣΟΚοπαρέας έμειναν άναυδοι.

Ο Αναγνωστάκης προσπάθησε να κρατήσει τα προσχήματα… «Ναι αλλά ξέρεις όταν κατηγορείς κάποιον πρέπει να φέρνεις και στοιχεία, αλλιώς από πολιτική φτάνεις στην παραπολιτική».

Ο Ιορδάνης όμως συνέχιζε ακάθεκτος, το ένα «Μπράβο» έσκαγε μετά το άλλο. Κάπου εκεί είπα να βάλω Alter και τα «ζουζούνια» μου κράτησαν καλύτερη παρέα.

Τελικά μέχρι σήμερα πίστευα ότι ο Χασαπόπουλος απλά ήταν ένας ΠΑΣΟΚος που βρισκόταν σε διατεταγμένη υπηρεσία κατά πάσας πιθανής διαρροής ψήφων από το ΠΑΣΟΚ, όμως κατάλαβα ότι είναι ΑΠΛΑ ΕΝΑΣ ΣΚΥΦΤΟΣ ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗΣ που ζει με την ελπίδα να παραδώσουμε άλλους δέκα «Οτσαλάν».

Χαιρετίσματα στο σπίτι Αδέλφια.